Leg Avenue - Rød blondeteddy m/ Kimono - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Leg Avenue - Rød blondeteddy m/ Kimono

kr 598
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11963
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Hengi deg helt til romantikken i dette nydelige todelte røde undertøyssettet fra Leg Avenue. Teddyen har en ekstrem utringning helt ned til navelen og er laget i deilige blonder!

Det flørtende undertøysettet har en forførende bodysuit med justerbare stropper og stringtruse, kort blondekimono med bølget kant, vippeblonder og lukking med medfølgende satengbånd.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Leg Avenue - Rød blondeteddy m/ Kimono
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Leg Avenue - Rød blondeteddy m/ Kimono ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Undertøyselsker om Leg Avenue - Rød blondeteddy m/ Kimono
Vurdering
Elsker rødfargen og fasongen på denne. Dessed for success!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Leg Avenue - Rød blondeteddy m/ Kimono
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X