Cottelli Collection - Bondage Body - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Cottelli Collection - Bondage Body

kr 609
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
9418
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Elegant body fra Cottelli Collection! Sort body i wetlook og powernet med strømpeholder og fransk åpning. Sorte lakksnorer under brystene, rundt livet og fra strømpeholderne samles i en tøff metallring over magen. Små glidelåser over brystene lar deg vise mye eller lite etter ønske, settet har også en toveis glidelås over skrittet og baken.

Alle stropper er justerbare, settet har også 2 myke snorer på baksiden for å feste armene bak ryggen. Strømpeholderne er avtagebare ved behov.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Cottelli Collection - Bondage Body
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Cottelli Collection - Bondage Body. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Cottelli Collection - Bondage Body
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!