Fifty Shades of Grey - Keep Still - Bed Cross Set - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Fifty Shades of Grey - Keep Still - Bed Cross Set

kr 609
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7969
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Slipp alle hemninger og la deg rive med! En innovativ utgave av den klassiske festeanordningen som har vært alle bondage-elskeres favoritt i lang tid! Ekstra lange stropper og behagelige mansjetter gir deg mulighet til å bruke dette settet på senger i alle størrelser, akkurat slik du selv vil!

"I am naked and shackled, spread-eagled on a large four-poster bed."

Keep Still har totalt 6 stropper, hvor 2 går på tvers i topp og bunn, mens 4 går på kryss over sengen. De myke hånd- og fotmansjettene festes med klips på ringer i ulike posisjoner på stroppene, slik at du har et stort antall ulike posisjoner å prøve. Prøv med hendene samlet over hodet, med føttene spredt på hver side av sengen - det er bare fantasien som setter grenser!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Keep Still - Bed Cross Set
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Keep Still - Bed Cross Set. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Keep Still - Bed Cross Set
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!