Fifty Shades of Grey - Restrain Me Bondagetau (2 stk) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Restrain Me Bondagetau (2 stk)

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7644
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Silkemykt bondagetau i rødt og sort, hvert tau er 5 meter langt og har elegante metallhetter med Fifty Shades of Grey logoen over endene.

"I'd be more than happy to demonstrate what I can do with a rope." - Christian Grey

Utforsk hverandre og lær bindekunsten Shibari med Restrain Me fra Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection. Hvert tau er sterkt nok til å føles solid, samtidig som det kjennes silkemykt mot huden. Start forsiktig ved å binde hendene eller anklene sammen, mens din partner kjærtegner kroppen din med fingrene eller tungen. Bytt gjerne roller underveis, eller bruk sengen som forankringspunkt for tøffere lek som setter sansene i fyr og flamme.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • - 2 stk. bondagetau a 5 meter
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Restrain Me Bondagetau (2 stk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Restrain Me Bondagetau (2 stk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!