Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

CB-X

CB-X har vært et velkjent merke innen kyskhetslek i over 20 år. Styrke, komfort og brukervennlighet kjennetegner produktene, med en kvalitet du kan stole på. Skal du være helt sikker, bruk CB-X.
Sortering: Bestselgere

Hva er CBX?


Navnet CBX kan virke fremmed for mange, men for de som har en dypere interesse for det erotiske univers, er det et kjent navn. Cbx er en av de ledende produsentene innen kyskhetsbur - et produkt utviklet for å legge til et spennende element i det intime liv. Et kyskhetsbur er designet for å låse og begrense fysisk intimitet, noe som kan bidra til å øke forventningen og spenningen i et forhold.

Hvem passer CBX og kyskhetsbur for?


CBX og deres kyskhetsbur passer for de som søker å utforske nye høyder av intimitet og spenning i deres erotiske liv. De er ideelle for både single og par, uansett seksuell legning, som ønsker å eksperimentere med kontroll og underkastelse. Det kan også være et spennende tillegg for de som allerede har en forkjærlighet for BDSM.

Unike fordeler og egenskaper


CBX kyskhetsbur er kjent for sin høye kvalitet, sikkerhet og komfort. De er laget av medisinsk gradert plast og silikon, noe som sikrer langvarig bruk uten ubehag. Med et variert utvalg av størrelser og design, er det enkelt å finne en modell som passer perfekt til deg. En annen unik fordel er at de er diskrete nok til å bli brukt under klær, noe som gir en ekstra dimensjon av spenning og eventyr.

Hvorfor du bør prøve CBX


Hvis du er på jakt etter en ny og spennende måte å krydre ditt intime liv på, er CBX kyskhetsbur veien å gå. Ikke bare gir det en ny form for spenning og forventning, men det kan også bidra til å styrke forholdet mellom deg og din partner. Ved å prøve CBX, tar du steget inn i en verden av erotiske opplevelser som er begrenset kun av fantasien din.
Les mer