King Cock 8'' (20 cm) Hud - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

King Cock 8'' (20 cm)

kr 329
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (8)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Hud
8160
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

King Cock er ultrarealistiske dildoer for deg som vil ha det hardt og deilig! Bruk den kraftige sugekoppen til å feste King Cock mot veggen, på gulvet, i dusjen - kort sagt overalt!

Dildoen er 4,6 cm tykk og har ikke baller - perfekt for deg som ikke vil ha ekstra detaljer eller for bruk som strap-on. Sugekoppen kan brukes for å feste dildoen i et strap-on belte, se anbefalt tilbehør. Husk godt med glidemiddel for den beste opplevelsen.

Hver eneste King Cock dildo fra Pipedream er håndlaget med realistiske former som gjenskaper virkeligheten ned til hver minste detalj. King Cock er serien for deg som setter pris på utsøkt realisme.

Spesifikasjoner

 • Dildo fra King Cock
 • Lengde: ca. 20,0 cm
 • Lengde, stav: ca. 18,5 cm
 • Tykkelse: ca. 4,6 cm
 • King Cock er laget i ren PVC.

Inkludert i esken

 • King Cock 8'' (20 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 8 )

Våre kunder har vurdert King Cock 8'' (20 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Aman om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Skikkelig digg stor og god
Bård om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Kjempefornøyd! Naturtro og perfekt størrelse for dem som er litt erfarne med analsex.
Anallars om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Dette har blitt min favoritt anal-dildo. Akkurat passe stor (for erfarne anal entusiaster).
SS om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Skikkelig digg. Har hadd lyst på noe større lenge, men ikke ville brukt for mye penger på det. Materialet føles skikkelig deilig når man penetrerer med den, ikke noe ubehag. Eneste «nedturen» med den er at jeg ikke får ha den i fred da den slo godt an hos kjæresten og.
solsikke om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
God størrelse og naturtro.
Jeg er Veldig fornøyd og synes størrelsen en fantastisk, men kan være litt stor om man ikke er så vandt til den størrelsen.

Eneste minus er at den detter av flisene på bader og jeg må sette den opp på nytt flere ganger. Dette kan til tider være svært frustrende..
Bifil om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Veldig naturtro. Min absolutt deiligste analopplevelse så langt. Men for stor for nybynere.
Anbefales på det sterkeste fra min side, for di som er vant med litt størelse.
Jane om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Litt stor så man må bruke glidemiddel,men den er veldig deilig. Vil anbefale denne .
Idahoo om King Cock 8'' (20 cm)
Vurdering
Er veldig fornøyd med denne, den er veldig deilig, men i starten kan den være litt stor, men etterhvert som den har vært litt i bruk blir det bedre. Det som er veldig bra med denne er at den er veldig stiv når du setter den fast på en glatt overflate, og den er veldig behagelig bakfra og egentlig fra alle kanter. Etter hva jeg mener er denne kanskje er mer for de som er litt vandt med store dildoer i og med at den er ganske så tykk, men for nybegynnere er den også bra, kan være lurt å bruke en mindre dildo først som oppvarming, så blir det ikke så ubehagelig i starten.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

King Cock 8'' (20 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!