Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fist It

Fist It er serien for deg som elsker fisting og store dildoer! Fist It har glidemiddel utviklet spesielt for krevende oppgaver, med ekstra tykk konsistens og langvarig glid. Fist It Numbing har en svakt bedøvende effekt for en mer komfortabel opplevelse.
Sortering: Bestselgere
For en mer behagelig og varig opplevelse, velg premium, veganske, tykkere glidemidler fra Fistit. Deres utvalg av tykke glidemidler kan gi langvarig glid for intime aktiviteter, og hjelper til med å forhindre irritasjon og friksjon. Enten du foretrekker vannbaserte eller silikonsbaserte glidemiddel, har vi formler som passer dine behov.
Fistit sine tykkere veganske glidemidler inneholder ingen animalske produkter og er laget med naturlige ingredienser som er skånsomme mot sensitive områder. De tilbyr forbedret glid for mer komfort og tilfredshet under intimitet. Deres premium tykkere glidemidler er utarbeidet for å forbli tyktflytende uten å bli klissete, og dekker huden og gir en jevn, silkeaktig følelse.
De ekstra glatte formlene kan øke og forlenge nytelsen for både kvinner og menn. FistIt har et bredt utvalg av glidemidler med forbedret viskositet for å passe enhver preferanse. De tykkere veganske glidemidlene er fri for parabener, glyserin og sterke kjemikalier. De vaskes enkelt av med vann, og vil ikke flekke tekstiler. For en mer behagelig opplevelse, velg fra vårt utvalg av premium tykkere glidemidler fra FistIt.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!