Fleshlight Ice - Crystal - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fleshlight Ice - Crystal

kr 699
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7925
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fleshlight Ice er et unikt produkt for menn - nyt Crystal Sleeve i mykt SuperSkin™ materiale med kuler og riller som stimulerer penis hele veien gjennom kanalen. Fleshlight Ice har en gjennomsiktig hylse og Sleeve slik at du kan se hvordan Ice omslutter penis. La din partner ta kontrollen for en ekstra spesiell opplevelse!

Fleshlight Ice består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks med ny brukervennlig design og overflate. Hver Sleeve er laget i SuperSkin™, et patentert materiale som er fri for Phatalater og andre giftstoffer. Dette materialet er det nærmeste man kommer følelsen av ekte hud. Det har en sentral kanal med ulike mønstre og former som stimulerer penis. Ved å ta sleeve ut av boksen kan du legge det i varmt eller temperert vann, da vil det føles enda mer realistisk og naturlig.

NB: Husk glidemiddel! Du vil få en mye bedre opplevelse ved å bruke et godt glidemiddel sammen med din Fleshlight.

Spesifikasjoner

 • Fleshlight fra Fleshlight
 • Diameter, kanal: ca. 1,4 cm
 • Lengde, kanal: ca. 25,0 cm
 • Fleshlight Sleeves er laget i patentert SuperSkin™ materiale som er både hudvennlig og ftalat-fri for en trygg og realistisk opplevelse.

Inkludert i esken

 • Fleshlight Ice - Crystal
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Fleshlight Ice - Crystal ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
nordgutt om Fleshlight Ice - Crystal
Vurdering
Hei. Har fått min Fleshlight i dag å prøvd den. Den va utrulig deilig å kjentes bra rundt kuken. Veldig deilig å la sæden komme inni den siden den er gjennomsiktig. Syns den var kjempedeilig :-) (mmå nok prøve den en gang til i dag )
iluv om Fleshlight Ice - Crystal
Vurdering
En av de beste Fleshlightene - på flere måter - spesielt om du har noen som liker å se pikken din gli inn og ut av og til slutt komme i en Fleshlight. Kunne gitt denne 7 av 5 stjerner. Dessverre har min begynt å gulne litt.. men på tross av dette er denne en av mine favoritter og en Fleshlight jeg kunne vurdert å kjøpe en ny versjon av. Løp og kjøp.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fleshlight Ice - Crystal
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X