G-punkt vibrator Egg Style Vanntett Candy - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Denne vibratoren er basert på egg-prinsippet. Den ser ut som en helt vanlig vibrator ved første øyekast, men har et egg på toppen som skal treffe g-punktet å gi deg bedre g-punkt stimulering. Den har en kraftig vibrasjon, er stillegående og vanntett. Så om du/dere ønsker det, så er det ikke noen hindring å ta den med i dusjen eller badekaret for litt kos. Denne vibratoren passer også til stimulering av klitoris og brystvorter.

Denne er laget etter egg-prinsippet. Den har et egg festet øverst som treffer g-punktet, og for en litt bedre følelse når den blir ført inn i skjeden. Denne passer også til stimulering av klitoris og brystvorter.

Spesifikasjoner

  • G-punkt
  • Lengde: ca. 19,0 cm
  • Tykkelse: ca. 2,0 cm
  • Batteri: 2 stk. AA-batterier (ikke inkludert)
  • Vibratoren er laget i ABS-plast.

Inkludert i esken

  • G-punkt vibrator Egg Style Vanntett
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert G-punkt vibrator Egg Style Vanntett ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Easy A om G-punkt vibrator Egg Style Vanntett
Vurdering
Fantastisk digg, og enda bedre i kombinasjon med en womanizer!
Heldiggrisen om G-punkt vibrator Egg Style Vanntett
Vurdering
Fruen kom som en foss med denne!

Dessverre tålte den ikke å bli landet på, så håper den snart er på lager igjen!
anonym om G-punkt vibrator Egg Style Vanntett
Vurdering
Er ikke vanntett og har en ubehagelig "søm"..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

G-punkt vibrator Egg Style Vanntett
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.