Naughty And Nice Erotisk Julekalender 2022 - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Naughty And Nice Erotisk Julekalender 2022

kr 974 kr 1 299
Spar 25%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12942
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

De fem sansene står i sentrum i denne luksuriøse kalenderen fra EasyToys!

Produktinformasjon

Er du klar for årets morsomste og mest spennende gave? De fem sansene står i sentrum i denne luksuriøse smaragdgrønne og champagnegullfargede Naughty & Nice Adventskalenderen fra EasyToys! Denne superchic utgaven er full av forskjellige gaver til ham, henne og oss. Åpne en boks hver dag for den ultimate julelykken!

Naughty & Nice passer perfekt for nybegynnere, men også for de som er på jakt etter en romantisk kalender som binder dere tettere sammen. Utforsk, lek og nyt deilige orgasmer!

Denne erotiske adventskalenderen inneholder masse vibrerende leketøy, produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser.

Julekalender

Fullpakket med sexy leker og luksuriøse veganvennlige pleieprodukter - denne adventskalenderen er perfekt for deg og partneren din for å gjøre de siste ukene av året litt mer levende og spennende. Hver dag lover en mulighet for en blendende ny opplevelse, og kanskje vil du til og med gå forbi de fem sansene....

Bli trollbundet av hverandre, åpne en flaske med bobler og avslutt året på en uforglemmelig måte!

Julekalender

Leter du etter en måte å tilføre litt krydder til sexlivet ditt? Se ikke lenger enn til denne erotiske adventskalenderen fra EasyToys. Med 24 spennende overraskelser å glede seg over, er denne rimelige kalenderen garantert den mest spennende gaven din elsker vil motta i år. Fra vibratorer og bondage-leker til glidemiddel og massasjeolje, den erotiske adventskalenderen har noe for enhver smak!

Instruksjoner for bruk:

- Luke nr. 1: De separat leverte batteriene må settes inn i hver sin retning. Plasser pluss- og minustegnene med tegnene på leken. Lukk leken, pass på at den er rett slik at den lukkes godt. Batteriet til fjernkontrollen leveres separat og skal settes inn med glatt side opp. Prøv å ikke berøre bunnen av batteriet. Hold deretter inne av/på-knappen på fjernkontrollen til produktet begynner å vibrere, hvoretter du kan bytte innstillinger.

- Luke nr. 4: ladepunktet er under håndtaket.

- Luke nr. 24: ladepunktet er på siden av den runde delen av leken, ved siden av strømknappen.

- Leker med magnetisk lader: sørg for at laderen er riktig koblet til lekens ladepunkt. Hvis den er riktig tilkoblet, tennes lyset.

- For å teste og/eller bruke produktet er det viktig at leken ikke er koblet til laderen.

- Emballasje: Årets innpakning er annerledes enn tidligere år. Kalenderen består nå av en indre boks omgitt av Naughty and Nice-omslaget. Innerboksen med innpakning vil bli levert i brun frakteske. Kalenderen er tettpakket inni.

Åpne emballasjen slik:
Åpne forsiktig toppen og bunnen av den brune forsendelsesboksen med en kniv eller en saks. Åpne deretter de limte sømmene på sidene av boksen ved å trekke dem opp med hendene. Du kan nå forsiktig fjerne kalenderen som helhet fra transportemballasjen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Naughty And Nice Erotisk Julekalender 2022
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Naughty And Nice Erotisk Julekalender 2022. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Naughty And Nice Erotisk Julekalender 2022
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!