pjur Aqua Panthenol 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

pjur Aqua Panthenol 100 ml

kr 199
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11143
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Premium vannbasert glidemiddel med fuktighetsgivende og reparerende panthenol som beskytter huden og gir den gode følelsen som lar deg nyte sex alene eller med en partner. Inneholder ikke lukt- eller smakstilsetninger og kan fint brukes med alle typer sexleketøy.

pjur Aqua Panthenol lindrer ubehag og kan være med på å forebygge tørrhet i skjeden. Kan fint brukes med latekskondomer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • pjur Aqua Panthenol 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert pjur Aqua Panthenol 100 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Penny om pjur Aqua Panthenol 100 ml
Vurdering
Meg og typen var gira på å få denne i posten i og med at vi har fått produktprøver fra Pjur og har vært fornøyde med disse. Først reagerte vi på at gliden ble klissete på et halvt minutt ved beføling. Deretter merket jeg at det kom en uønsket varme i kjeden, trolig en reaksjon på noe i gliden. Det ble ubehagelig nok til å bli distraherende. Dette har ikke skjedd med de andre produktene vi har prøvd og det blir rett og slett moodkill når jeg ved uhell prøvde det igjen og varmen / svien kom innen sekunder. ..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

pjur Aqua Panthenol 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!