Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml

kr 219
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10947
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Insane er Sensuvas mest intense glidemiddel med varmende og stimulerende effekt! Insane skaper følelsen av varme bølger som beveger seg gjennom kroppen. Spennende glidemiddel som gir økt komfort, mer spenning og ekstra deilig sex!

Insane fra Sensuva er et vannbasert glidemiddel for trygg og komfortabel sex. Glidemiddelet passer til alle typer sexleketøy, samt når du har sex med en partner. Den stimulerende effekten gir økt lyst og mer spennende sex, perfekt for lekne par!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lille Willy om Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml
Vurdering
Funker dritbra, mye deiligere å komme
trolliord om Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml
Vurdering
Skal du bruke hånda er dette det beste glidemiddelet jeg har prøvd. Liker vanligvis tykkere glidemiddel, men Insane gir både en god følelse OG god glid.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sensuva On Insane Glidemiddel - Original 125 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!