Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sensuva

Sensuva har utviklet en unik kolleksjon av lystøkere og velværeprodukter for kvinner og menn. Alt er håndlaget i USA med naturlige ingredienser som planteekstrakter og essensielle oljer. Sensuva produserer blant annet orgasmenkremen On, en av våre mest effektive lystøkere for kvinner!
Sortering: Bestselgere
Sensuva er ett av våre mest populære merker når det kommer til glidemiddel, massasjeoljer og orgasmekremer; produkter for å gjøre intimitet behagelig og hyggelig for både kvinner og menn. Deres glidemidler, både med og uten smak, bruker en revolusjonerende formel som er langvarig, ikke-klebrig og luktfri.
Smør ganske enkelt Sensuva på hendene, leketøyet, eller direkte på det intime området for umiddelbar glid. Sensuva glidemiddel passer perfekt for alle aldre, fra unge voksne til seniorer. Enten du ser etter glidemidler som øker følsomheten, eller smakstilsatte varianter som kan gjøre oralsexen bedre; Sensuva har noe for enhver!
Sensuvas glidemidler er vannbasert, pH-balansert og hypoallergen for å være skånsom mot sart hud. Prøv Sensuvas innovative smakstilsatte glidemidler for en mer behagelig og spennende oral-opplevelse.
Sensuva glidemiddel vil forvandle intimitet ved å gi den ideelle mengden friksjonsreduksjon akkurat der og når du trenger det mest. Oppdag et nytt nivå av komfort og selvtillit med Sensuvas ledende glidemiddel.
Les mer