Shiatsu Anal Relax Spray 50 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Shiatsu Anal Relax Spray 50 ml

kr 199
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11462
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Shiatsu Anal Relax Spray hjelper deg slappe av og nyte analsex. Sprayen reduserer følsomheten, virker mykgjørende på huden og gir økt glid for en tryggere opplevelse. Spray en liten mengde på anus for å oppnå ønsket effekt, du vil merke forskjellen med én gang!

Analsex kan være en utfordring, spesielt hvis man ikke har prøvd denne typen stimulering tidligere. Da kan det være fint med litt hjelp i form av en enkel spray som virker umiddelbart og lar deg nyte opplevelsen uten smerter eller ubehag.

Shiatsu Anal Relax Spray kombinerer et vannbasert glidemiddel med blant annet Aloe Vera, Grønnmynteolje og Panthenol for en avslappende, fuktighetsgivende og svakt bedøvende effekt.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Shiatsu Anal Relax Spray 50 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Shiatsu Anal Relax Spray 50 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Shiatsu Anal Relax Spray 50 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!