Stay Wet Glidemiddel 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Crazy Sexy Weekend
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Crazy Sexy Weekend - klikk her!

Stay Wet Glidemiddel 100 ml

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11006
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
Stay Wet er et vannbasert glidemiddel som fungerer like bra til alle typer sex! Aloe Vera virker fuktighetsgivende og smertelindrende samtidig som du får langvarig og effektiv glid. Stay Wet gir deg trygghet og økt nytelse!

Produktinformasjon

Stay Wet er et vannbasert glidemiddel som fungerer like bra til alle typer sex! Aloe Vera virker fuktighetsgivende og smertelindrende samtidig som du får langvarig og effektiv glid. Stay Wet gir deg trygghet og økt nytelse!

Stay Wet kommer i en hendig pumpeflaske med diskré design. Glidemiddelet kan brukes til alle typer sexleketøy, samt kropp-mot-kropp sex. Stay Wet kan trygt brukes med latekskondomer.

Stay-serien er spesielt utvalgt av Nytelse.no med fantastiske glidemidler, massasjeoljer og hudpleie med de beste ingrediensene for økt komfort og trygghet når du har sex.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Stay Wet Glidemiddel 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Stay Wet Glidemiddel 100 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann29 om Stay Wet Glidemiddel 100 ml
Vurdering
Jeg har brukt dette glidemiddelet til fleshlight og fler andre sexleketøy, og jeg er fornøyd. Det varer lenge og man trenger ikke bruke så mye. Jeg liker godt at dere har laget et eget glidemiddel, fordi dere har mye erfaring og vet hva som skal til!
Lilli90 om Stay Wet Glidemiddel 100 ml
Vurdering
Jeg har egentlig brukt det samme glidemiddelet lenge, men nå har jeg funnet en ny favoritt. Helt super til vanlig samleie, analsex og til sexleketøy.
Anne-lene om Stay Wet Glidemiddel 100 ml
Vurdering
Her har dere virkelig truffet blink! Dette er et godt glidemiddel som ikke tørker ut, flasken er helt super og jeg er utrolig fornøyd med produktet. Gleder meg til å prøve resten av produktene fra serien!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Stay Wet Glidemiddel 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.