Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Gvibe

Gvibe er en britisk produsent av premium sexleketøy for han og henne. Gvibe gir deg mer enn du forventer med unike funksjoner, de beste materialene og eksklusive former tilpasset dine behov. De beste produktene fra Gvibe finner du hos Nytelse.no!
Sortering: Bestselgere

Hva er Gvibe?


Når det kommer til innovasjon og nytelse, er Gvibe et navn som skiller seg ut. Et britisk sexleketøy-merke med produkter som skiller seg fra en de tradisjonelle dildoene, ved å tilby vibrerende funksjoner. En dildovibrator kombinerer det beste fra begge verdener: formen og følelsen av en dildo, med den ekstra stimuleringen fra de deilige vibrasjonene!

Hvem passer Gvibe dildo for?


Gvibe premium sexleketøy passer til single eller par, til de som ønsker en ekstra dimensjon til intime forhold og et flott verktøy for å bli mer komfortable med sin egen kropp. Uansett legning, uansett kjønnsidentitet.

Unike fordeler og egenskaper


Gvibe er kjent for sitt innovative design og høykvalitetsmaterialer. Med sin unike form kan den stimulere flere erogene soner samtidig, noe som gir en intens og variert opplevelse. Den er også utstyrt med flere vibrasjonsinnstillinger, slik at du kan tilpasse opplevelsen etter dine personlige preferanser. Dildovibratorer gir også en realistisk følelse og kan brukes på forskjellige måter for å utforske ulike typer nytelse.

Hvorfor du bør prøve Gvibe


Med sin unike kombinasjon av form, funksjon og fleksibilitet, gir Gvibe en opplevelse som ikke kan sammenlignes med andre sexleketøy. Den gir muligheten til å utforske og oppdage nye former for glede, enten alene eller med en partner.
Les mer