Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure - Klitorisvibrator - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken til deg i dag!
Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure Klitorisvibrator
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde

Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 998
Bestilt fra leverandør

Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure

Her Ultimate Pleasure suger, slikker og vibrerer - alt på én gang! Den pulserende sugeeffekten gjør klitoris ekstra følsom, mens den myke tungen glir frem og tilbake for en helt utrolig opplevelse. Skaftet er også en kraftig G-punktvibrator for tredobbel nytelse!

Her Ultimate Pleasure kombinerer alt det beste for henne i én fantastisk vibrator. Du kan velge mellom 3 sugeeffekter, 7 ulike tungebevegelser og 10 vibrasjonsrytmer. Du velger selv om du vil nyte alle effektene samtidig eller hver for seg. Du får med to ulike hetter, en for vagina og en for andre erogene soner, f.eks. på brystene. Hettene kan også tas av hvis du vil nyte tungen uten sugeeffekt. Du får også med en myk hylse du kan sette utenpå tungen med nupper for ekstra intens slikking. Her Ultimate Pleasure er oppladbar og vanntett for variert og deilig bruk.

Fantasy For Her gir deg de beste sexleketøyene i høy kvalitet til gode priser. Det handler det hun vil ha - ekstra god effekt, økt komfort og 100% trygge materialer.


Spesifikasjoner:
Lengde: ca. 25,4 cm
Bredde: ca. 3,8 cm
Materiale: Silikon, ABS-plast og TPE-gummi.
Inkludert i esken:
- Her Ultimate Pleasure tungevibrator
- 2 stk. hetter med silikonkant
- 1 stk. hylse til tungen
- USB-ladekabel

Anbefalt tilbehør - Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (3)

Vi mener selvfølgelig at Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
 • Ida, 15. jul 2019
  Kundekommentarer
  Hvis jeg skal trekke for noe vil det bli at den ikke er lydløs, men jeg skjønner at det er umulig. Skikkelig bra produkt! Det er en fryd å handle hos Nytelse.no, pakken kom dagen etter! Og innholdet er en nytelse i seg selv. Veldig imponert!
 • Mikaela, 15. jul 2019
  Kundekommentarer
  I’m in love! Jeg har aldri sett noe som ligner på denne?! Den ble en favoritt hos meg fra første sekund! Den suger, slik at klitoris svulmer opp og nytelsen blir sterkere, samtidig som den slikker. En drøm!
 • Nina82, 12. jul 2019
  Kundekommentarer
  Dette er nytt, det er genialt og det gjør meg frelst! Et så bra sexleketøy fortjener mye mer oppmerksomhet og jeg stiller gjerne opp for å fortelle hvor fantastisk det er! Den suger og slikker på klitoris, hva mer kan jeg be om? I tillegg kan jeg snu den og bruke den som vibrator.

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon