Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure

kr 999
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (7)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10988
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

En utrolig opplevelse - Her Ultimate Pleasure slikker, suger og vibrerer!

Produktinformasjon

Her Ultimate Pleasure suger, slikker og vibrerer - alt på én gang! Den pulserende sugeeffekten gjør klitoris ekstra følsom, mens den myke tungen glir frem og tilbake for en helt utrolig opplevelse. Skaftet er også en kraftig G-punktvibrator for tredobbel nytelse!

Her Ultimate Pleasure kombinerer alt det beste for henne i én fantastisk vibrator. Du kan velge mellom 3 sugeeffekter, 7 ulike tungebevegelser og 10 vibrasjonsrytmer. Du velger selv om du vil nyte alle effektene samtidig eller hver for seg. Du får med to ulike hetter, en for vagina og en for andre erogene soner, f.eks. på brystene. Hettene kan også tas av hvis du vil nyte tungen uten sugeeffekt. Du får også med en myk hylse du kan sette utenpå tungen med nupper for ekstra intens slikking. Her Ultimate Pleasure er oppladbar og vanntett for variert og deilig bruk.

Fantasy For Her gir deg de beste sexleketøyene i høy kvalitet til gode priser. Det handler det hun vil ha - ekstra god effekt, økt komfort og 100% trygge materialer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Her Ultimate Pleasure tungevibrator
 • 2 stk. hetter med silikonkant
 • 1 stk. hylse til tungen
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 7 )

Våre kunder har vurdert Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Skuffet om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
Til prisen på dette produktet (og tilbakemeldingene) så hadde jeg veldig høye forventninger. Dessverre går tungen altfor fort og er altfor røff.. dette resulterer mer i et ubehag enn nytelse. Det beste med dette produktet er vibrasjonen du har i håndtaket, noe jeg kan få på en svært mye rimeligere vibrator.
Puske00 om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
Denne har jeg ønsket meg veldig lenge og levde fult opp til forventningene! Hvis du vil ha et all-in-one leketøy som er god på det meste, så ville jeg gått for denne. Den er litt større en jeg trodde, noe som bare veier opp, siden det gjør g punkt delen av den enda deiligere og mer presis :) slikke delen var bare helt himmelsk, med en sterk sugefunksjon som gjør det ekstra deilig! Anbefales sterkt!!
Konemor om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
Dette var gøy! Herregud det er den mest interessante vibrator saken jeg har. Blei litt prøving, feiling og panikk når jeg ikke fikk til å slippe vakuumet så ente dessverre opp med en rift ved klitten og det var vondt og blødde ekstremt. Så ikke ta fult trykk på suginga før du vet at du klarer det og begynn i det små.Ellers er tunga ganske så konge, gjorde en meget god jobb.Mye bedre enn de fleste mannfolk jeg har hatt mellom der. Skaftet med vibrator er ganske så artig det også, full fart og den gjør jobben sin godt. Seriøst jenter, kjøp den om dere liker vakum og tunge. Men bruk godt med glidemiddel på tunge og rundt klitoris. Whææ jeg gleder meg allerede til jeg er grodd så jeg kan bruke den igjen. Looooove. Og denne gang skal jeg ikke kjøre full guffe på vakum for nå har jeg lært 😍
Nillis om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
Herregud, bena nesten ristet før jeg kom til mål! Godt det er ulike "styrker" på sugingen da det for meg oppleves litt smertefuldt om jeg har det på et sterkere nivå enn det svakeste. Fantastisk følelse og orgasmen var som en drøm.
For meg er det en bedre orgasme enn med womaniser, selv om denne også er god.
Det er litt lyd, men det går helt greit.
Suging pluss slikking er en uslåelig kombinasjon, husk litt glidemiddel så "tunga" glir lett.
Ida om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
Hvis jeg skal trekke for noe vil det bli at den ikke er lydløs, men jeg skjønner at det er umulig. Skikkelig bra produkt! Det er en fryd å handle hos Nytelse.no, pakken kom dagen etter! Og innholdet er en nytelse i seg selv. Veldig imponert!
Mikaela om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
I’m in love! Jeg har aldri sett noe som ligner på denne?! Den ble en favoritt hos meg fra første sekund! Den suger, slik at klitoris svulmer opp og nytelsen blir sterkere, samtidig som den slikker. En drøm!
Nina82 om Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Vurdering
Dette er nytt, det er genialt og det gjør meg frelst! Et så bra sexleketøy fortjener mye mer oppmerksomhet og jeg stiller gjerne opp for å fortelle hvor fantastisk det er! Den suger og slikker på klitoris, hva mer kan jeg be om? I tillegg kan jeg snu den og bruke den som vibrator.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!