Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator

kr 1 659
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
9220
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Zumio X gir deg orgasmer på rekordtid! Designet av kvinner for kvinner, Zumio X SpiroTIP er en intens vibrator for deg som elsker direkte stimulering av klitoris. Du bestemmer intensitetsnivået fra myke og rumlende vibrasjoner til ekstremt intens stimulering for multiorgasmisk nytelse!

Gi deg selv sexopplevelser utenom det vanlige - Zumio X SpiroTIP er mer intens, den treffer bedre og gir raskere orgasmer enn de fleste andre vibratorer på markedet. Den unike tuppen er hard og tynn, noe som lar deg føre den langs dine mest følsomme områder og gi svært presis stimulering akkurat der det kjennes best.

Zumio X SpiroTIP er oppladbar og 100% vanntett, med et diskré design i medisinsk silikon og ABS-plast. Vibratoren lades enkelt i en egen basestasjon slik at den alltid er klar for nye orgasmer. Zumio er nesten lydløs, men vi kan ikke love at du vil være like stille! Den lille enheten er enkel i bruk og perfekt for reiser hvor du ikke vil ha med mer typiske sexleketøy i bagasjen. For en ekstra spennende opplevelse kan du la din partner bruke Zumio på deg, hvor lenge holder du ut?

Blir Zumio X for intens kan du prøve Zumio S Caress, den har en større og litt mykere tupp som demper vibrasjonene noe.

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator
 • Lengde: ca. 18,0 cm
 • Bredde: ca. 2,6 cm
 • Vekt: ca. 73 g
 • Vibrator i medisinsk silikon og ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Zumio X SpiroTIP
 • USB-ladekabel
 • Basestasjon
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lekenfrøken om Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator
Vurdering
Denne her holder det den lover. Veldig heftig vibrasjon og stille motor. Når du først har funnet ut hvordan denne passer til din kropp, kan du nyte orgasme etter orgasme. Kan også fortelle at dette er det perfekte leketøy for meg som sitter i rullestol. Lett å holde og lett å komme til på riktige punkter
BigWoman85 om Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator
Vurdering
På leting etter en vibrator som stimulerer klitoris og som var vanntett fant jeg denne forrige måned og etter 1.måneds bruk kan jeg anbefale denne på det sterkeste! Dette er den ultimate vibratoren for oss som tenner på stimulering av klitoris og er perfekt selv for deg som "squirter" mye. (Den kan til og med brukes når Frk.Rød er på sitt månedlige besøk.) Jeg var litt bekymret for at den unike tuppen skulle bøye seg eller brekke når jeg først brukte den men den er virkelig ekstrem solid og fungerer med både lett & hard hånd. Det kan føles veldig intens første gangen du bruker den (spesielt om du er utålmodig og starter rett på klitoris) men start på laveste innstilling og ta deg tid til og finne ut hva som passer for deg og du kan snart begynne og telle orgasmene. Den er ikke høylytt under bruk og når du husker hvor knappene er plassert vil du ha ingen problemer med og bruke den og i tillegg passer den både for deg som er ute etter en kjapp orgasme eller som vil bruke lengre..
kåtnos om Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator
Vurdering
mmmmm,superorgasmer,har aldri sprutet så mye! anbefales!
Supermann om Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator
Vurdering
Kona er superfornøyd med denne. Holder det den lover, hun kom faktisk i løpet av 60 sek. Og fortsatte å komme :) Funker også godt sammen med meg. Hun har brukt Womanizer lenge og trodde det var den ultimate klit-vibratoren. Men denne har blitt ny favoritt etter bare to dager.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Zumio SpiroTIP Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.