Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex

kr 199
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11327
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Visste du at brystvortene er noen av kroppens mest følsomme områder? Nipple Play Gel gjør følsomheten om til ren nytelse ved å stimulere brystvortene med kjølende krem som gir en deilig kontrast til dine varme fingre eller partnerens våte tunge. Nipple Play Gel kan brukes overalt på kroppen og overføres via leppene til din partner når han eller hun kysser dine mest følsomme områder på kroppen.

Nipple Play Gel har en roll-on applikator i metall som gir en pirrende følelse fra første sekund. Kremen inneholder det patenterte molekylet Frescolat® som gir en kjølende effekt.

Slow Sex fra Bijoux Indiscrets er erotisk kosmetikk som gjør forspillet til mer enn det som kommer før sex - det ER sex! Det er berøring, slikking, følelser, lyst, smak og det å la din egen seksualitet få friheten til å bare være - uten grenser eller regler. Alle produktene i serien er 100% veganske, både gluten- og sukkerfrie og ikke testet på dyr.

Kampanje

Kjøp 3, betal for 2, du får den billigste gratis! Kjøp Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex og finn dine favoritter i 3 for 2 på Slow Sex!
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Kvinnelyst fra Bijoux Indiscrets
 • Volum: 10 ml
 • Ingredienser: Vann, Glyserin, Menthyl Ethylamido Oxalate (Frescolat®), Propylenglykol, Aroma, L-arginin, Xantangummi, Hydroksyetylcellulose, Caprylhydroxamic Acid, Sakkarin.
 • 100% vegansk, sukkerfri, glutenfri og ikke testet på dyr.

Inkludert i esken

 • Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Tina om Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex
Vurdering
Jeg har følsomme brystvorter men denne falt veldig i smaken hos meg. Typen måtte bare fortsette og fortsette å kjæle med brystene mine, jeg fikk ikke nok. Alt som er deilig ble 100 bedre.
Bb om Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex
Vurdering
Denne funket ikke på meg. Ga ingen kjølende effekt og tørket fort. Eneste pluss var at den lukta veldig godt :)
Bb om Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex
Vurdering
Synes ikke den ga noe kjølende effekt. Prøvde blåsing og kyssing, men kjente ikke mer enn vanlig. Var digg under påføring, men tørket fort. Luktet veldig godt da!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Nipple Play Gel Brystvortekrem - Slow Sex
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.