On - Orgasmekrem - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

On - Orgasmekrem

kr 199
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (7)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
6998
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

On øker orgasmenes lengde, frekvens og intensitet med sine naturlige oljer som smøres på klitoris. Oljene stimulerer klitoris og gir en økt følelse av lyst og velvære - prøv On alene eller sammen med din kjære!

On passer perfekt for kvinner som ønsker seg kraftigere orgasmer eller mer stimulering under selve sexakten; en dråpe eller to på klitoris vil gi en varmende og nesten elektrisk følelse.

Mange kvinner opplever at partneren er tilfredsstilt etter sin første orgasme, mens de selv gjerne vil fortsette - On kan være med på å gi deg raskere orgasmer med høyere frekvens, noe som gjør det lettere for begge å oppnå ønsket stimulering.

NB: On skal ikke brukes under graviditet, eller under amming. Unngå bruk av On sammen med Latex-kondomer.

Spesifikasjoner

 • Kvinnelyst fra Sensuva
 • 5ml er nok til ca. 50 påføringer, èn påføring varer ca. 45 minutter.
 • Innholder blant annet mandelolje, ekte kanel, naturlig alfa-tokoferol (E-vitamin), ekstrakt av rosemarinolje og naturlige smakstilsetninger.

Inkludert i esken

 • On - Orgasmekrem
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 7 )

Våre kunder har vurdert On - Orgasmekrem ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mina om On - Orgasmekrem
Vurdering
Orgasme blir aldri det samme igjen, dette er ikke til å tro!
Helene om On - Orgasmekrem
Vurdering
hvis jeg ser bort ifra en ubehagelig følelse de 2-3 første minuttene, så var denne utrolig deilig :-) lukter som god kanel :D
Kathrine om On - Orgasmekrem
Vurdering
Denne hadde en kjølende effekt, men utover det merket jeg ingenting.
ķongen om On - Orgasmekrem
Vurdering
Denne er super!! Kvinnen I huset elsker denne!
Thumps Up!, om On - Orgasmekrem
Vurdering
Wow!, anbefales til alle!!
varm gift frue om On - Orgasmekrem
Vurdering
bruker ofte dildo og trenger en stund før orgasmen kommer,med on på clitores kom orgasmen fortere og sterkere ,Kan anbefales til alle kvinner
Hedmarkspar om On - Orgasmekrem
Vurdering
Vi kjøpte denne kremen da fruen i huset ikke har så lett for å få orgasme. Vi ble positivt overrasket over virkningen på denne kremen; fruen får enklere orgasmer enten ved samleie eller ved bruk av dildo. Anbefales til alle som sliter litt..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

On - Orgasmekrem
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!