Sensuva Deeply Love You - Spearmint - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Sensuva Deeply Love You - Spearmint

kr 129
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12099
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Smakfull spray som virker avslappende på munn og hals for ekstra dype blowjob-opplevelser. Deeply Love You virker umiddelbart og gjør det enklere for deg som ikke klarer å ta ham så dypt du ønsker. Spray 1 - 2 ganger bak i munnen for å dempe følelsen i hals og munn.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Sensuva Deeply Love You - Spearmint
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Sensuva Deeply Love You - Spearmint ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
une om Sensuva Deeply Love You - Spearmint
Vurdering
Jeg har alltid syns det har vært litt vanskelig å gi blowjob forbi de fleste gutter dytter hodet inn på penis. Men denne gjorde at jeg slappet mer av og klarte og nyte det!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sensuva Deeply Love You - Spearmint
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!