Shunga Divine Oral Pleasure Lipgloss - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Shunga Divine Oral Pleasure Lipgloss

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
10782
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Shunga Divine Oral Pleasure gjør oralsex ekstra spennende! Den unike lipglossen gir deg 3-i-1 effekt med varmende, kjølende og sitrende følelse på leppene og mot huden. Smør Divine Oral Pleasure på leppene og gi din partner en opplevelse de aldri vil glemme!

Lipglossen fra Shunga stimulerer huden og forsterker følelsen av velvære, du kan bruke den alene som en orgasmekrem eller nyte den sammen med en partner. Divine Oral Pleasure kan også brukes rett på penis og klitoris for en mer intens opplevelse. Divine Oral Pleasure har en lett smak av friske jordbær og glitrende bobler.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Shunga Divine Oral Pleasure Lipgloss
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Shunga Divine Oral Pleasure Lipgloss. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Shunga Divine Oral Pleasure Lipgloss
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X