Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Stay On orgasmegel for kvinner 30 ml

kr 100 kr 249
Spar 60%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11848
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Stay On orgasmegel for kvinner virker stimulerende på intimsonen for økt nytelse og bedre sex. Endelig kan vi tilby vår egen orgasmegel for kvinner! Økt blodtilførsel, stimulering av huden og en kjølende følelse kombineres til en utsøkt opplevelse - hvor lenge klarer du å holde ut?

Stay On kommer i en diskré flaske med nok orgasmegel til flere titalls orgasmer. En liten mengde orgasmegel er nok, ta en ertestor mengde på fingeren og smør den på klitoris eller langs kjønnsleppene. Stay On kan påføres så mange ganger du vil, så mye du vil, men vi anbefaler å starte forsiktig for å kjenne på effekten.

Stay-serien er spesielt utvalgt av Nytelse.no med fantastiske glidemidler, orgasmekremer og intimpleie med de beste ingrediensene for økt komfort og trygghet når du har sex.

Spesifikasjoner

 • Kvinnelyst fra Stay fra Nytelse.no
 • Holdbarhet: bør brukes innen 12 måneder etter åpning
 • Ingredienser: Vann, Glyserol, Propylenglykol (fuktighetsmidler), Denaturert alkohol (stimulerende), Carbomer (stabilisator), Polysorbat 20 (rensemiddel), Natriumbenzoat, Kaliumsorbat (konserveringsmidler), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (emulgator og fuktighetsmiddel), Menthyl PCA (virker kjølende), Disodium EDTA (konserveringsmiddel), Menthol (virker kjølende), CI 19140, CI 17200 (fargestoffer), Aminometyl propanol (pH-justerende middel).

Inkludert i esken

 • Stay On orgasmegel for kvinner 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Stay On orgasmegel for kvinner 30 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Stay On orgasmegel for kvinner 30 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!