Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Le Désir

Sexy undertøy fra Le Désir med forførende detaljer som fremhever din naturlige skjønnhet. Le Désir gir deg høy kvalitet til svært gode priser.
Sortering: Bestselgere
Undertøy er ment å pirre og lokke, og Le Désir har noe av det mest sexy undertøyet som hjelper deg å føle deg og se ditt absolutt best ut. Enten du vil imponere partneren din eller bare unne deg litt luksus, har vår samling av forlokkende undertøy og negligèer deg dekket. Vi tilbyr vakre blonder, silkemyke kjemikalier, nettingkjoler og mer fra toppmerker kjent for sine provoserende design og ytterste komfort.
Vårt utvalg av sexy undertøy fra Le Desir er perfekt for å krydre ting på soverommet eller bare unne deg noe luksuriøst. De delikate franske blondene, utskårne detaljene og rene stoffene i BH-ene, trusene og nattklærne vil garantert få pulsen til partneren din til å stige. Kolleksjonen inkluderer alt fra vanlig hverdagsundertøy, til boudoir-inspirerte plagg ment for spesielle anledninger.
Å føle seg trygg og ønsket i sin egen hud starter med å finne det rette intime antrekket, så ikke nøye deg med noe mindre enn ekte komfort og stil. Bla gjennom vår redigering av eksklusivt undertøy som lar ditt sanne sensuelle jeg skinne gjennom. Med våre alternativer av luksuriøse blonder, lune babydolls og forlokkende strømpebåndsett, vil du føle deg som den mest sexy versjonen av deg selv på kort tid.
Unn deg selv det siste innen intim mote på Le Désir. Vårt brede utvalg av forlokkende undertøy og nattøy betyr at du finner det perfekte stykket sexy undertøy for å få deg til å føle deg som den gudinnen du er.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!