Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Lux

Lux redefinerer nytelse for menn - her får du utstyret som pulserer, pumper og vibrerer deg til himmels. Lux har noe for alle, fra kraftige penispumper til fantastiske analplugger.
Sortering: Bestselgere
Berik din seksuelle nytelse med luksuriøse sexleketøy av høy kvalitet fra Lux. Enten du leter etter en penispumpe for å gjøre ereksjonen din enda hardere, en penisring for langvarig nytelse, eller en buttplug for intens anal stimulering, har vi et bredt utvalg av de fineste voksenproduktene å velge mellom. Leketøy fra Lux er laget av kroppssikre, førsteklasses materialer som gir optimal komfort og ytelse.
En penispumpe kan bidra til å øke opphisselsen og selvtilliten din på soverommet. De trekker forsiktig blod inn i penis, og skaper en fyldigere, hardere ereksjon for mer intenst samleie. En penisring er et praktisk leketøy som kan brukes under sex for å opprettholde en ereksjon over lengre tid, slik at du kan forsinke utløsning og forlenge moroa. Hvis du vil utforske anal stimulering, kan en buttplugg gi timevis med glede og hjelpe deg med å forberede deg på full analsex.
Lux har et utsøkt utvalg av Premium sexleketøy og tilbehør for menn. Vår kolleksjon inkluderer penispumper i flere størrelser, slitesterke penisringer laget av rustfritt stål og silikon, og buttplugger i ulike former og materialer. Nyt stressfri shopping og diskret emballasje, sammen med vår utmerkede kundeservice. Oppdag herlighetene til luksuriøse voksenprodukter hos Lux i dag!
Les mer