ROMP Flip massasjestav - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

ROMP Flip massasjestav

kr 399
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11675
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

ProduktinformasjonGi deg selv en ekstra spesiell massasje med splitter nye ROMP Flip! Massasjestaven er mindre enn de fleste, men leverer kraftige vibrasjoner til tross for størrelsen!

ROMP Flips massasjehode er fleksibelt og bevegelig, det bøyer seg etter dine behov når du enten skal gi deg selv en intimmassasje eller massere stive skuldre. I tillegg er Flip vanntett, så her er det bare å leke seg i dusjen eller badekaret! Bruk Flip massasjestav for å slappe av etter en lang uke i kontorstolen, eller sett av kvelden til deilig nytelse med kraftige vibrasjoner.


Flip massasjestav er perfekt til forspillet! Bryt rutinene og gi partneren en deilig massasje over hele kroppen, få opp stemningen og nyt de deilige vibrasjonene begge to! Eller kos deg og få en «happy ending» alene! Massasjestaven er oppladbar og er derfor også trådløs, så her er mulighetene og frihetene mange!

Flip fra det nye merket ROMP er liten, men proppet full av kraft! Den har 6 vibrasjonshastigheter å leke med, samt 4 vibrasjonsmønster som vil ta deg til nye høyder! Flip kommer i en flott blå farge med spreke gule detaljer! Dette er et solid kjøp for førstegangskjøpere, du får en kraftig massasjestav som dekker alle dine behov samtidig som den er liten og relativt stillegående.

Kampanje

Kjøp ROMP Flip massasjestav nå og få med en gratis shoppingveske i bomull fra ROMP på kjøpet!

Spesifikasjoner

 • Massasjestaver fra ROMP
 • Lengde: ca. 23,0 cm
 • Bredde, massasjehode: ca. 4,5 cm
 • Batteritid: Opptil 60 min
 • Materiale: Silikon, dekorasjoner i ABS-plast

Inkludert i esken

 • ROMP Flip massasjestav
 • USB-ladekabel
 • Bruksanvisning
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert ROMP Flip massasjestav ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kassy om ROMP Flip massasjestav
Vurdering
Denne massasjestaven var helt utrolig deilig! Den er liten, oppladbar og hodet er også mindre enn på andre staver jeg har prøvd, men den var veldig kraftig! Fordi den var liten var den også super å bruke når vi hadde sex sammen, særlig i doggy! Anbefales på det sterkeste og sdupergod pris for et veldig godt produkt!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ROMP Flip massasjestav
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!