Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Pantyrebel

Slipp fantasien fri og oppdag nye sider ved deg selv med Pantyrebel vibrerende truser! Trusevibratoren har et ergonomisk design som følger kroppens naturlige kurver, med en deilig tupp som presser mot klitoris. La noen andre ta kontrollen, eller gi deg selv en pirrende opplevelse litt uten om det vanlige med Pantyrebel.
Sortering: Bestselgere
Opplev diskret nytelse når som helst og hvor som helst med den revolusjonerende Pantyrebel trusevibrator. Denne lille, men spennende leken passer komfortabelt inne i trusen din for å gi kraftige vibrasjoner som du kontrollerer med et knappetrykk.
Si farvel til store, tunge leker som er vanskelige å håndtere. Pantyrebel er designet for å brukes hele dagen, slik at du kan nyte intens stimulering når stemningen slår til. Sett denne hviskestille vibratoren inn i trusa og gjør dine daglige aktiviteter mens du opplever spennende nytelse - helt diskret! Det oppladbare batteriet lar Pantyrebel kjøre kontinuerlig i opptil 3 timer med nonstop moro, og de mange simuleringsmodusene sikrer at nytelsen din aldri stagnerer.
Opplev friheten til å nyte den eventyrlystne siden din diskret med denne revolusjonerende trusevibratoren fra Pantyrebel. Gled deg inn i noe behagelig og ta deg inn i en verden av nytelse med dette leketøyet designet for å forbedre hverdagen din. Hvis du vil ha intens stimulering på dine premisser, er Pantyrebel trusevibrator det perfekte valget for deg.
Les mer