Bathmate Hydromax7 Penispumpe - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Bathmate Hydromax7 Penispumpe

kr 1 298
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
8182
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Hydromax7 er den originale penispumpen med 35% mer effekt og langvarige resultater ved jevnlig bruk. Pumpene i Hydromax-serien bruker vann for å øke effekten av pumpingen, da vann ikke kan komprimeres og gir et kraftigere vakuum og merkbare resultater etter kort tid.

Hydromax7 er en avansert penispumpe som er svært enkel i bruk; fyll pumpen med vann, før inn penis og pump ut vannet til du kjenner at penis strekkes ut i pumpen. 10 - 15 minutter 3 ganger i uken er nok til å føle en merkbar effekt etter 3 - 4 uker. Selve pumpingen er ikke ubehagelig, snarere tvert imot. Hvorfor ikke få mer ut av tiden du allikevel bruker i dusjen eller badekaret?

Resultatene man oppnår med Hydromax7 vil variere, men normalt vil man kunne oppnå en økning i tykkelse på opptil 30% og fra 2 til 4 cm i lengde. Dette krever jevnlig bruk, da resultatene bygger seg opp over tid. Du vil merke de første endringene etter 3 - 4 uker.

Spesifikasjoner

 • Penispumpe fra Bathmate
 • Intern lengde: ca. 24,8 cm
 • Intern tykkelse: ca. 5,7 cm
 • Vekt: 292 gram

Inkludert i esken

 • Bathmate Hydromax7 Penispumpe
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Bathmate Hydromax7 Penispumpe ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Dingdong om Bathmate Hydromax7 Penispumpe
Vurdering
Etter 6 uker har jeg øket 2 cm i lengde og 3 cm i omkrets. Kommer tilbake om 6 uker med mer info. Veldig fornøyd med produktet så langt.
Solid, lett og holde ren.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bathmate Hydromax7 Penispumpe
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!