Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Bathmate

Bathmate er en unik serie penispumper som bruker vann i stedet for luft for mer effektiv trening og bedre resultater på kortere tid. Pumpene er designet og produsert i England av Bathmate. Hvorfor ikke få mer ut av tiden du allikevel bruker i dusjen eller badekaret?
Sortering: Bestselgere
Bathmate penispumpe er en utrolig effektiv måte for menn å øke lengden og omkretsen på penis. Ved å bruke banebrytende vannbasert hydraulisk teknologi, øker Bathmate hyumpe blodstrømmen inn i penis, og hjelper til med å strekke penisvev til resultater som varer.
Bathmate hyumpen er enkel og trygg å bruke i ditt eget hjem, slik at du kan pumpe diskret og privat. Bare fyll sylinderen med varmt eller lunkent vann, plasser penis inni og sett i gang å pump. Etter hvert som du pumper, strømmer mer blod inn i penisen din, noe som bidrar til å forstørre både lengde og omkrets over tid med konsekvent bruk.
Bathmate hyumpe er laget av medisinske, kroppssikre materialer og har et bredt sylinderhode for å romme de fleste peniser. Du kan se resultater innen bare noen få uker med vanlige pumpeøkter, med mange menn som rapporterer resultater på opptil 1-3 tommer i lengde og opptil 30% større omkrets. Og den beste delen? Dine resultater vil vare, ettersom pumping oppmuntrer til mikrotrifter i penisvevet som, når de gror, vil gjøre vevet større og sterkere. Så hvis du leter etter en enkel, smertefri måte å forstørre penis fra komforten av ditt eget hjem, er en penispumpe som Bathmate et utmerket alternativ.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!