Universal Pump Sleeve i Silikon - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Universal Pump Sleeve i Silikon

kr 79
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12051
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Gjør alle penispumper mer komfortable med denne deilige pumpesleeven i silikon.

Produktinformasjon

Forsterk pumpesesjonen din til maksimal komfortnivå med Universal Pump Sleeve i Silikon. Denne beskyttende og behagelige hylsen gjør pumpetrykket ditt behageligere enn noen gang, samtidig som du opprettholder den lufttette forseglingen du trenger for å få mest mulig vekst ut av øktene dine.

Penispumper bruker en lufttett forsegling for å skape sug og vakum rundt penis. Dette resulterer i økt trykk og blodtilførsel. På kort sikt betyr dette steinharde ereksjoner som vil øke selvtilliten din og drive partneren din vill. På lang sikt oppmuntrer pumper til vekst i både lengde og bredde.

Med donuthylsen vår trenger du ikke lenger å tåle ubehagelig sug for å hjelpe penis til å nå sitt fulle potensiale. Denne supermyke hylsen passer til pumpesylindere med en diameter på opptil 8 cm, så strekk den over favorittpumpen din sin sylinder for komfort som aldri før.

Denne rene silikonhylsen holder manndommen komfortabel og beskyttet mens du pumper for en mer avslappende og behagelig opplevelse. Den er kroppssikkert og uparfumert.

Spesifikasjoner

 • Lengde: ca. 5,75 cm
 • Diameter: ca. 6,25 cm
 • Materiale: silikon

Inkludert i esken

 • Universal Pump Sleeve i Silikon
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Universal Pump Sleeve i Silikon. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Universal Pump Sleeve i Silikon
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!