Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring

kr 890
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Blå
9235
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Pivot fra We-Vibe er en ekstra kraftig vibrerende penisring med en tykk tupp for stimulering av klitoris. Vanlige penisringer er ofte for små til å levere skikkelige vibrasjoner - Pivot er stor nok til å gi henne fantastiske orgasmer, samtidig som du får hardere og mer langvarige ereksjoner.

We-Vibe Pivot er oppladbar, vanntett og den har en ekstra kraftig motor for timesvis med deilig nytelse for han og henne. Den tykke tuppen gir god kontakt med klitoris, du kan også vende tuppen nedover for stimulering av testiklene. Pivot er dekket av myk silikon for en trygg og behagelig opplevelse.

Du kan velge mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer og styrkenivåer, enten direkte fra Pivot eller via We-Connect appen. We-Connect lar deg også dele vibratoren med din partner slik at han eller hun får styre vibrasjonene fra sin egen telefon.

Spesifikasjoner

 • Penisring fra We-Vibe
 • Lengde: ca. 7,1 cm
 • Bredde: ca. 3,1 cm
 • Diameter, ring: ca. 2,6 cm (elastisk)
 • Batteritid: ca. 2 t
 • Appnavn: We-Connect
 • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

 • We-Vibe Pivot
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Laksen om We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring
Vurdering
Denne passet perfekt for meg. Den er lett å ta på, og lett å koble opp til mobilen. Den har en kraftig motor og forskjellige type vibrering som er helt fantastisk.
Lett for partner å koble seg til og kontrollere både hva slags type vibrering og styrke. Fantastisk å bruke hvis partneren er borte men du fortsatt trenger å ha det litt gøy :)
Ringenesherre om We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring
Vurdering
Denne bruker vi ofte! Har erfaring med flere ulike vibrerende ringer, men denne er helt klar den beste jeg har vært borti. Minner litt om Je Joue sin Mio, men denne strammer bedre rundt skaftet, og gir en langt heftigere og mer intens orgasme. Fin passform og ikke ubehagelig å bruke. Vibrasjonene er kraftige, og gir oss begge mye nytelse. God valuta for pengene!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.