Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Perfect Fit

Perfect Fit Brand™ er merket bak den originale penishylsen - med egenutviklede materialer som SilaSkin™ og PF Blend™ lager Perfect Fit Brand produkter for deg som vil ha sexleketøy i høy kvalitet og som virkelig får jobben gjort.
Sortering: Bestselgere
Hos Perfect Fit tilbyr vi den perfekte penishylsen for enhver mann som søker en forsterket følelse under intimitet. Penishylsene er laget av 100% naturlig og kroppssikkert silikon som føles utrolig realistisk og naturtro under bruk. Enten du leter etter en mer tilfredsstillende opplevelse eller ekstra omkrets og lengde, gir penisforsterkerne våre en komfortabel, men tettsittende passform for optimal stimulering.
Penishylsene våre kommer i en rekke størrelser for å passe til menn i alle former og størrelser, med alternativer fra nybegynnere til ekstra store. Penishylsene våre har som mål å forbedre ytelsen og øke selvtilliten din på soverommet ved å fremheve din naturlige begavelse.
Laget med kun materialer av høyeste kvalitet, våre penishylser er ftalatfrie, lateksfrie og medisinske for maksimal sikkerhet og komfort under bruk. Hvis du leter etter en enkel, men effektiv måte å forvandle intimiteten din på, er en penishylse fra Perfect Fit løsningen. Handle fra vårt brede utvalg av sleeves i dag og opplev et nytt nivå av nytelse og ytelse sammen med partneren din.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!