>
Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli rimmet, så om dere ikke har prøvd det enda er denne dagen en god anledning til å utforske en ny form for nytelse.
Vask dere godt. Om dere er redd for avføring kan en analdusj være fin for å sørge for at man er helt ren nederst i tarmen. Det kan også gjennomføres i dusjen, da det kan føles tryggere for begge de første gangene.
Bruk god tid og ta hensyn til hverandre. Da er sjansen større for at dere begge får en fin opplevelse.
Om dere er i dusjen så la den som skal bli rimmet lene seg mot dusjveggen med rumpen stikkende ut mot partner. Ta godt tak i rumpeballene og hold de fra hverandre og gi den andre fult innsyn og tilgang til å tilfredsstille. Den som mottar, kan også stå på alle fire og bli rimmet bakfra eller stå over vedkommende i 69-stilling. Velg en stilling dere begge er komfortabel med slik at dere kan konsentrere dere om å nyte.
Gjør tungen myk og flat og begynn å slikke opp og ned, frem og tilbake og i sirkler. Varier og lytt til partneren hva vedkommende liker. Spiss tungen og før den forsiktig inn i analåpningen før du fortsetter å slikke igjen.
Det er fullt mulig å få orgasme ved anal stimulering, men ikke alle får orgasme ved analsex, så ikke bli skuffet dersom verken du eller partneren din får dette. Stimuler også andre steder på kroppen. Bruk en finger eller to inni henne samtidig eller stimuler klitoris samtidig som du rimmer henne. Om det er mannen som blir rimmet, så la han runke samtidig for å få fult utbytte og en kraftig orgasme.
Etter dere er ferdig så snakk om hva dere likte best, hva du vil ha mer av og hva som ikke ga deg så mye slik at det neste gang blir, om mulig, enda bedre.
Om rimming er noe du absolutt ikke ønsker, så er det også vaffelens dag i dag, så overrask din kjære med vafler, klin i sofaen, og hvem vet, kanskje det blir stemning for noe mer etterpå. Her er i hvert fall oppskrift på gode vafler som dere kan kose dere med i dag:
10 stk. egg
5 dl. sukker
7.5 dl melk
2,5 dl kefir
2 beger rømme
1/2 kg margarin
21 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts hornsalt
2 ts kardemomme
Litt vann før steking og godt med smør i vaffeljernet