Cottelli Collection - Bondage BH Sett - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Cottelli Collection - Bondage BH Sett

kr 559
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10058
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Lenkende erotikk! Sett i elegant svart blondestoff, med BH, stringtruse, to satengbånd og halsbånd med lenke. Den åpne BHen rammer inn brystene med tynne bånd på oversiden og et bred blondebånd under bysten. Stroppene kan enkelt justeres for perfekt passform. Det vedlagte halsbåndet har en ring hvor de tre lenkene fra BHen kan festes, du kan selvfølgelig også bruke BHen uten halsbåndet.

Stringtrusen er i wetlook med sexy blondedetaljer, og har åpent skritt med en spennende metallenke som går gjennom skrittet og over baken. Lenken kan enkelt tas av ved behov. De medfølgende satengbåndene (ca. 130 cm lange) kan festes i ringene på sidene av trusen for spennende bondagelek.

Strømper er ikke inkludert, se våre anbefalinger under.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Cottelli Collection - Bondage BH Sett
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Cottelli Collection - Bondage BH Sett. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Cottelli Collection - Bondage BH Sett
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!