Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Sexy Secret Trusevibrator

kr 623 kr 889
Spar 30%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
12148
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Sexy Secret er den perfekte klitorisvibratoren til bruk på farten!

Produktinformasjon

Sexy Secret fra Satisfyer sørger for sensuell stimulering på farten: trusevibratoren festes i trusen ved hjelp av en praktisk magnet – slik kan den skjemme deg bort med kraftige, musestille vibrasjoner og gjøre hverdagen hakket hyggeligere.

Med sin ergonomiske form passer den perfekt til kroppskonturene dine og ligger direkte mot klitoris, slik at du kan oppleve stimuleringen ekstra intenst. Dessuten er overflaten av hudvennlig silikon ekstra myk og sørger med noen få dråper glidemiddel for ekstra smidig bruk.

Siden klitorisvibratoren kan brukes på farten, kan den også enkelt styres on-the-go. Den gratis Satisfyer Connect-appen sørger for enkel bruk. Den gjør at du kan styre vibrasjonene til trusevibratoren via telefonen eller smartklokken din, eller du kan overlate styringen til din kjære!

Med den nye Satisfyer Connect-appen kan du gi kreativiteten din fritt utløp. Med appen kan du ikke bare skape dine egne vibrasjonsprogrammer og dele dem med andre brukere, du kan også lage vibrasjonsmønstre basert på Spotify-spillelisten din.

Siden trusevibratoren har en vanntett (IPX7) overflate, kan du også bruke den på fuktige steder, for eksempel i dusjen eller i badekaret – dessuten er den enkel å rengjøre med varmt vann og mild såpe. Dersom Sexy Secret skulle gå tom for batteri, kan de integrerte batteriene lades opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Sexy Secret Trusevibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer Sexy Secret Trusevibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Jente 27 om Satisfyer Sexy Secret Trusevibrator
Vurdering
Fantastisk med lett sommerkjole og trusevibrator. Denne har god vibrasjon og formen passer fint perfekt i trusen!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Sexy Secret Trusevibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.