Womanizer Duo Rabbitvibrator Bordeaux - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Womanizer Duo Rabbitvibrator

kr 1 999
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Bordeaux
11066
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Womanizer Duo er designet slik at både G-punkt og klitoris blir stimulert samtidig! Den unike Womanizer-funksjonen stimulerer klitoris med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet. Womanizer Duo er vanntett, oppladbar og utrolig effektiv!

Womanizers Pleasure Air™ teknologi bruker pulserende trykkbølger til å stimulerere klitoris. Kvinner verden over har fått nye og unike orgasmer med Womanizer. Med Womanizer Duo får du dobbel nytelse - trykkbølgene kombineres med deilige vibrasjoner fra den tykke staven. Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg.

Womanizer Duo er svært stillegående takket være Smart Silence™ som slår av motoren når Duo ikke er i kontakt med huden. Dette er en funksjon du ellers kun finner i Womanizers toppmodell Womanizer Premium. Womanizer Duo er 100 vanntett (IPX7) for bruk i dusjen eller badekaret, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

Vinner av Sex Toy of the Year under Xbiz Europe Awards i 2019, samt SE Luxury Product of the Year i 2019.

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Mål: ca. 20,3 x 5,8 x 8,8 cm (L x B x H)
 • Lengde, stav: ca. 11,0 cm
 • Tykkelse, stav: ca. 2,2 - 3,5 cm
 • Batteritid: ca. 120 min (120 min ladetid)
 • Materiale: Silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Womanizer Duo
 • Ekstra silikonhette
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Duo Rabbitvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
anonym om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Superfornøyd med denne. Den var ganske dyr, men det både ser og føles ut som det er av veldig god kvalitet og at den vil holde leeenge.
anonym om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
et helt fantastisk produkt.anbefales!
Obsessed om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Jeg hadde gledet meg til å teste ut denne fordi jeg hadde hørt så sinnsykt mye bra om den, og jeg har en ting å si: wow, wow, wow!!! Dette er absolutt et produkt det er verdt å investere i, jenter! Smart Silence-funksjonen passet meg ypperlig da jeg bor i et hus med flere andre, og den er veldig stillegående :D Mistet til slutt tellingen over orgasmene jeg oppnådde, det sier sitt! Anbefales på det sterkeste!
Bursdagsjente90 om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Veldig, veldig fornøyd med årets bursdagsgave! Blended orgasmen har aldri vært så lett oppnåelig. Krevde litt justering å få den til å treffe både ‘inni’ les: g-punktet og ‘utenpå’ les:klitoris , men når du først treffer er du i himmelen på rekordtid! Anbefaler til alle mine venninner.
Tuva om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Min beste seksuelle opplevelse noen sinne! Orgasmen min hadde så mye power at jeg er helt svett. Dette er noe helt annet enn den vanlige orgasmen, det kan jeg love dere!!!! Hele kroppen rista og jeg kan ikke beskrive denne maskinen som noe annet enn en drøm. Verdt hver eneste krone og litt til!
Amaze om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Altsåå WoW, man blir nesten litt tom for ord..Denne er helt helt sinnsyk!! Ja den koster men er verdt pengene. 1 orgasmen kom etter ca 10 sek på laveste styrke etter det tok det rundt 2 min før neste kom osv. Orgasmen man får med denne er annerledes! mye dypere og lengre og etter man er ferdig kribler det fortsatt som du nesten er på
Vei til å komme, du er kåt i lang tid etterpå!
Eneste minuset er at den er litt stor og klumpete, men forståelig for å få til den kraften. Kast alle andre vibratorer og unn deg denne😍
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Duo Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!