Womanizer Duo Rabbitvibrator Sort - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Womanizer Duo Rabbitvibrator

kr 1 599 kr 1 999
Spar 20%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Sort
11067
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Womanizer Duo er designet slik at både G-punkt og klitoris blir stimulert samtidig! Den unike Womanizer-funksjonen stimulerer klitoris med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet. Womanizer Duo er vanntett, oppladbar og utrolig effektiv!

Womanizers Pleasure Air™ teknologi bruker pulserende trykkbølger til å stimulerere klitoris. Kvinner verden over har fått nye og unike orgasmer med Womanizer. Med Womanizer Duo får du dobbel nytelse - trykkbølgene kombineres med deilige vibrasjoner fra den tykke staven. Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg.

Womanizer Duo er svært stillegående takket være Smart Silence™ som slår av motoren når Duo ikke er i kontakt med huden. Dette er en funksjon du ellers kun finner i Womanizers toppmodell Womanizer Premium. Womanizer Duo er 100% vanntett (IPX7) for bruk i dusjen eller badekaret, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

Vinner av Sex Toy of the Year under Xbiz Europe Awards i 2019, samt SE Luxury Product of the Year i 2019.

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Mål: ca. 20,3 x 5,8 x 8,8 cm (L x B x H)
 • Lengde, stav: ca. 11,0 cm
 • Tykkelse, stav: ca. 2,2 - 3,5 cm
 • Batteritid: ca. 120 min (120 min ladetid)
 • Materiale: Silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Womanizer Duo
 • Ekstra silikonhette
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Duo Rabbitvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anonym om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Aldri fått orgasme med partner, fikk det til slutt med womanizer.
Tenkte jeg med relativt god samvittighet kunne gå til innkjøp av denne, og den skuffet på ingen måte! 2 orgasmer på 10 minutter. Offisielt ny favoritt!
10/10, anbefales!
Womanizerfaaan om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Jeg kjøpte en womanizer i 2016. Dessverre sluttet den nylig å fungere. Like etter kom duo ut og jeg ble veldig nysgjerrig. Det fristet å teste, men å betale over det dobbelte for en ny var ikke like lett.
Men savnet etter den gamle ble større og større og til slutt bestemte jeg at min nytelse er en viktig investeringer!

Jeg er jo kjent med hvordan womanizer fungerer fra før så det tok meg ikke lang tid å få den på plass. Innen 2min så var jeg i himmelen igjen!

Nå 40min etterpå har jeg fortsatt ik..
Anonym om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Er veldig glad i Womanizer fra før, så var litt skeptisk til denne. Siden den har en litt spesiell form, har to stimuleringspunkter og da sitter litt annerledes. Men det ble likevel enkle ord som beskriver den og det er: Terningkast 6:)
Leken jente om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Denne likte jeg godt. Jeg var litt skreptisk siden jeg likte min vanlige womainizer så veldig. Likevel, denne skuffet absolutt ikke, selv om jeg brukte litt tid på å venne meg til den, siden den sitter litt annerledes en en vanlig womanizer. Her får man to stimmuleringer i en, og hva er vel bedre enn det!?
Michelle om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Jenter! Denne bør dere investere i.. Har kommet kun en gang med en tidligere kjæreste. Men med denne kom jeg 3 ganger på rad! Med 5 minutters pause mellom! Måtte skru ned intensiteten på slutten fordi det var så alt for deilig. Haha! Veldig fornøyd altså!
Ig om Womanizer Duo Rabbitvibrator
Vurdering
Den beste av de beste
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Duo Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!