Womanizer Starlet 2 Sapphire Blue - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Womanizer Starlet 2

kr 694
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Sapphire Blue
11075
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Womanizer i miniutgave du kan ta med deg overalt - Starlet 2 har fått et nytt, ergonomisk design og den er nå vanntett for bruk i dusjen eller badekaret! Womanizer Starlet 2 stimulerer klitoris med pulserende trykkbølger som gir intens nytelse uten berøring.

Starlet 2 har 4 ulike intensitetsnivåer med enkel betjening slik at du har full kontroll over dine egne orgasmer. Bruk Starlet 2 på reiser, hjemme i badekaret eller sammen med en partner. Berøringsfri stimulering betyr at du slipper nummenhet eller overfølsomhet som kan være et problem med vanlige vibratorer. Bare legg hetten over klitoris, velg ønsket nivå og nyt effekten!

Womanizer Starlet 2 er en rimelig og god sugevibrator med pirrende effekt du kan nyte overalt. Starlet 2 lades enkelt med en vanlig USB-port, for eksempel fra en PC eller en vanlig mobillader.

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Lengde: ca. 11,7 cm
 • Bredde: ca. 4,5 cm
 • Batteritid: ca. 30 min (30 min ladetid)
 • Materiale: Silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Womanizer Starlet 2
 • USB-ladekabel
 • Brukerveiledning (engelsk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Starlet 2 ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Honey om Womanizer Starlet 2
Vurdering
Min første (og ikke siste!) womanizer! Jeg er utrolig fornøyd. Den får meg til å komme hver gang. Jeg skulle gjerne hatt enda en styrke, nå som jeg har litt erfaring med den, men perfekt for en førstegangsbruker. Laderen kan være veldig vanskelig å få til å henge på, så kan ikke komme inntil ledningen når jeg har lagt den fra meg. Derfor litt minus.
Nnn om Womanizer Starlet 2
Vurdering
Beste🙌🏽🙌🏽, var litt skeptisk for å kjøpe det. Men angrer ikke. Anbefaler det 100.
Bashful T om Womanizer Starlet 2
Vurdering
WOW...!!
Jeg trodde først jeg ikke ville like det, pga pulseringen og lufthetten (jeg er dessverre blir vant til ren vibrering og hardt trykk), men jeg tok feil!! Aldri kommet så fort og så hardt, ei heller opplevd at følelsen henger igjen så lenge!
Må nok investere i den litt dyrere varianten etterhvert ja. )
wow om Womanizer Starlet 2
Vurdering
Jeg har alltid slitt med og få orgasme, også utvendig. Porno har alltid hjulpet meg godt i gang, men har sett det har tatt tid.
Så kom jeg over womanizer starlet 2. Hadde hørt mye bra om de produktene, så tenkte gi det en sjangse.
Og herregud og den leverer!
Jeg har aldri opplevd noen gang og komme så heftig så fort noen gang! Det er en ren nytelse!
Det beste er at orgasmen er like bra og heftig vær gang!
Jeg er frelst!
Det er den sykeste vibratoren jeg har vært borti noen gang!
Tingeling om Womanizer Starlet 2
Vurdering
Womanizer er jo helt fantastisk. Har hatt premium en stund, men glemte den i utlandet og kjøpte denne. Savner premiumen litt pga. ekstra funksjonene og at den stopper av seg selv når du tar den bort fra huden. (Praktisk som alene-mamma som plutselig får besøk av minsten når man minst venter det). Men denne gjør absolutt susen den også :-)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Starlet 2
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!