Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fleshlight STU

kr 859
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (14)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
5761
 • Laget av mykt Superskin™!
 • Skapt for å trene opp utholdenheten!
 • Intens stimulering ved hvert støt!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne! Den unike Endurance hylsen i mykt Superskin™ lar deg trene opp utholdenheten og nyte intens stimulering når som helst. Fleshlight STU er vår absolutte bestselger for menn, prøv den du også!

Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver Sleeve er laget i SuperSkin™, et patentert materiale som føles ut som ekte hud, med en sentral kanal med ulike mønstre og former som stimulerer penis.

Fleshlight STU

Fleshlight STU er laget spesielt for å gi mest mulig stimulasjon ved bruk, slik at du kan trene opp din utholdenhet over tid. Den spesielle Endurance Sleeve vil med sine myke kuler legge press på hele skaftet og penishodet samtidig; ved å pumpe og rotere Fleshlight STU kan du selv bestemme hvor fort du vil komme.

NB: Husk glidemiddel! Du vil få en mye bedre opplevelse ved å bruke et godt glidemiddel sammen med din Fleshlight.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Fleshlight STU
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 14 )

Våre kunder har vurdert Fleshlight STU ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
MANN25 om Fleshlight STU
Vurdering
Ga meg en intens orgasme denne anbefales lett videre. Elsker den 3
per om Fleshlight STU
Vurdering
Hei jeg fikk denne i posten i dag.jeg har ikke hatt mus på over et år og denne var utrolig deilig.akkurat som en ekte vagina.jeg drev med den 1,5 time måte ta pauser da jeg holdt på og komme.dette var utrolig deilig.anbefales på det sterkeste. jeg kjørte på med glide middel og det ble bare bedre og bedre.. jeg lurer på hvordan disse sex dukkene er.er vaginaen der like deilig så skal jeg kjøpe meg ei.anbefales.
Storgutt om Fleshlight STU
Vurdering
Levde ikke opp til forventningene første gangene jeg prøvde. Men etter noen forsøk ble det bare bedre og bedre. Går hver gang, og det gjør man vanligvis ikke med ekte vare. Er absolut og anbefale. Men selv med "en" ganske over normal (20l 16o)størrelse syntes jeg den burde være litt strammere. Kjenner faktisk ikke nuppene inni. Har ikke prøvd den gamle glatte, men kan ikke se for meg stor forskjell. Bruker denne oftere enn jeg hadde lyst på sex da dame var i hus
Thor om Fleshlight STU
Vurdering
Veldig bra mangler bare sugekopp så hadde den vert perfekt
Mich92 om Fleshlight STU
Vurdering
Produktet er sykt deilig, Ikke sammenlignbart med the real thing men fy denne var deilig i forhold til andre fleshlights. 9/10, litt for stor å holde i og skulle gjerne vært med sugekopp på enden.
C.c om Fleshlight STU
Vurdering
Denne var bedre enn forventet.
Kom 3 ganger første gang jeg prøvde den. Helt fantastisk! Den er kanskje litt stor å holde på i blandt men er verdt det. Super bra kvalitet også ) Angrer ikke et sekund.
iluv om Fleshlight STU
Vurdering
Skal du ha ett leketøy.. kjøp denne.
Fleshfan om Fleshlight STU
Vurdering
Hørt skryt fra flere kompiser var vel i grunn skeptisk, men kan med glede melde at den skepsisen var bortkastet haha. Er vel så nære ekte vare du kommer uten en dame. Jeg er hektet på min Stu nå gjelder det bare å finne noen andre sleeves som er like god som denn
Erik om Fleshlight STU
Vurdering
Etter og ha lest en del om fleshlight på nettet, måtte jeg jo bare prøve en. Jeg hadde ikke så store forhåpninger til produktet siden jeg er gift og får det jeg trenger hjemme. Men savnet noe og bruke når jeg er på reiser med jobben. Fleshlight er vel det nærmeste du kommer en ekte vare. Deilig og trang å følelsen er ikke så aller verst heller. Et fantastisk produkt når jeg er borte fra konemor..
Bjørn Hansen om Fleshlight STU
Vurdering
Ja, uten tvil den beste mastrubator, faktisk bedre enn virkelig vagina. Ihvertfall har ikke jeg vært inne i en bedre vagina enn Fleshlight.Så i mangel av en god kvinne er den suveren.Ja, mer enn halvparten av de kvinner jeg har hatt sex med ville jeg ha gitt på båten for en Fleshlight.
calle om Fleshlight STU
Vurdering
Deilig varm og våt fitte!Ubeskrivelig opplevelse,svært nær det virkelige selv om man ikke må glemme at dette er best sammen med en kvinne.
Mr T om Fleshlight STU
Vurdering
Hva skal mann med kvinner...;)
JohnDoe27 om Fleshlight STU
Vurdering
Anbefales på det aller varmeste! Erstatter ikke de ekte varene, men fy fader så nært
OnkelArne om Fleshlight STU
Vurdering
Ikke kommet så hardt siden tenårene.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fleshlight STU
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.