Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Luksus Erotisk Julekalender 2023

kr 1 990 kr 6 635
Spar 70%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Varenr.:
Snart på lager
13767
 • Helt nytt innhold for 2023!
 • Kundefavoritt 7 år på rad!
 • Inkl. den populære Womanizer
 • Verdi over kr 6600,-
 • Best i test i KK, 2 år på rad!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Norges mest solgte erotiske julekalender - utsolgt 7 år på rad! Kjøp nå - Begrenset antall!

ProduktinformasjonHvordan få mer spennende sex, ekstremt økt sexlyst og bedre kontakt med partneren din? Nytelse.no leverer nok en gang Norges råeste erotiske julekalender! 24 sexleketøy designet for bedre sex og mer lidenskap til nysgjerrige par og lekne single som er opptatte av kvalitet.

Julekalender parvibrator

Bestill julekalenderen innen 30.september, få med vår råeste massasjestav (verdi 1890,-)! MagicWand gir deg den opplevelsen du drømmer om med et leketøy; ekstrem stimuli, ekstreme opplevelser og orgasmer som er langt over ekstremt! Og om du er mer i humør for sensitiv stimulering eller deilig forplay, så gir den deg det også!
Denne luksusutgaven er utstyrt med en ekstra kraftig motor med 6 vibrasjonsinnstillinger.

24 deilige sexleketøy til en verdi á 6600kr!Denne julekalenderen er full av forskjellige gaver til ham, henne og par. Åpne en lukseriøs pose hver dag i desember for den ultimate sexreisen, eller riv opp alle på én dag for en helaften dere aldri vil glemme!

«Vi er kåtere enn noen gang, begge to! Jeg er overrasket over hvor stor effekt denne pakken hadde på sexlivet vårt! Bedre orgasmer, mer lidenskap og opplevelser som fremdeles gir oss gåsehud, flere dager etterpå! Dette er rett og slett en sex-boost!»
- Christine, produkttester

Erotisk Julekalender 2023

Erotikk, nytelse og felles opplevelser står i sentrum i denne splitter nye julekalenderen laget av sexologer, produkteksperter og de største aktørene i Norge innenfor sex og erotikk.

Anbefaling fra kundeservice: "Julekalenderen vår er så populær at vi hvert år blir kontaktet av kunder som dessverre ikke har vært raske nok til å sikre seg årets utgave og derfor må gå adventstiden i møte uten vår kalender. Men er det utsolgt, så er det utsolgt. Vær rask, for dette går fort!"

«Womanizeren er selvsagt et høydepunkt, men det er leketøy i denne julekalenderen som jeg anser som ekstremt mye mer givende og digg både for single og par! Dette er en julekalender for de som ikke er redd for å utforske, som er opptatt av kvalitet og som enkelt og greit vil ha råbra sex både alene og sammen!»
- Tonje, produktekspert

Julekalender parvibrator

Les hva Erotikkguiden synes om kalenderen vår!

Hva kan du forvente av vår erotiske julekalender?

- Inneholder verdensberømte Womanizer som gir 98% av kvinner orgasme og hele 73% multiorgasme!

- Julekalenderen er eksklusiv for 2023. Hadde du fjorårets utgave? Du kan med trygghet sikre deg 2023-utgaven for nye seksuelle opplevelser!

- 11 stimulerende sexleketøy, 5 must-haves, 4 leketøy som lar deg utforske BDSM og 4 utfordrende leketøy spesiallaget for å øke lyst, lidenskap og intimiteten mellom deg og partneren din!

- Diskresjon og kvalitet! Alle produktene er nøye utvalgt for sin høye kvalitet og sitt unike design. Diskresjon er også en prioritet, så du kan føle deg komfortabel med å utforske din intime side i ditt eget tempo. Leketøyene er oppladbare, så de er klare når dere er det!

OBS! Forhåndsbestill nå - få og betal den i oktober!

NB: Adventskalenderen fra Nytelse.no blir regnet som et stort intimprodukt. Blir den brune esken utenpå adventskalenderen åpnet brytes forseglingen på produktet og angreretten faller bort.

NB: Prismatch på julekalender gjelder lik julekalender i andre butikker. Vi matcher prisen og du får fortsatt med Earlybird-tilbudet.


Kampanje

Early Bird tilbud! Kjøp Luksus Erotisk Julekalender 2023 og få med massasjestav, verdi kr 1890!
Kampanje

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • 24 luksuriøse adventsgaver
 • Bestselgeren Womanizer
 • 11 fantastiske sexleketøy for han, henne og par
 • 5 erotiske tilbehør du MÅ ha!
 • 8 ekstra spennende produkter for økt lyst og bedre sex!
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Luksus Erotisk Julekalender 2023 ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Ole om Luksus Erotisk Julekalender 2023
Vurdering
Nok en julekalender som treffer på alle punkter bokstaveligtalt. Kjempefornøyd, men anbefaller alle og kjøpe ett latex laken i tillegg blir mye "søl" med womanizeren 😉 gled dere til den kommer i posten alle sammen
Elsker Nytelse om Luksus Erotisk Julekalender 2023
Vurdering
Kan ikke annet enn å gi 5 stjerner... Jeg har ikke testet den enda, men alt er så lekkert og gjennomført. Jeg har kjøpt kalender av Nytelse hvert år og aldri blitt skuffet. Kan ikke vente til 1. desember...
Produkttester om Luksus Erotisk Julekalender 2023
Vurdering
Nytelse.no sin kalender leverer igjen, som alltid og som alle tidligere år... Tok litt lenger tid å få testet denne i år - men den som venter.... ! Den er lekkert pakket inn i en egen boks i Nytelse sine farger, posene inni selve kalenderen er nummererte og gir en ekslusiv følelse... Produktene er kjempebra. Mer tilpasset menn, mens det fortsatt bugner til kvinnen... Terningkast 6 til Nytelse.no nok en gang.
Kåt julestemning! om Luksus Erotisk Julekalender 2023
Vurdering
Herregud jeg elsker denne kalenderen! Den er høydepunktet hvert år og jeg og mannen min storkoser oss gjennom hele desember. Skal innrømme at vi måtte åpne noen luker da vi fikk den fordi vi bare ikke klarer å vente. Kan virkelig anbefales, spesielt om man trenger å piffe opp sexlivet!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Luksus Erotisk Julekalender 2023
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.