Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021 - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
INK. WOMANIZER
Kampanje

Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021

kr 1 990 kr 5 686
Spar 65%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12320
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Norges råeste voksenkalender? Utsolgt 5 år på rad! Kun et begrenset antall!

Produktinformasjon

Kjøp årets råeste erotiske adventskalender fra Nytelse.no med 24 spennende overraskelser for han, henne og par! Årets erotiske julekalender passer perfekt for par og single som vil gjøre adventstiden ekstra pirrende med sexleketøy, erotisk tilbehør og lett bondage.

Utsolgt 5 år på rad!

- 24 poser med spennende innhold
- 1 stk. Womanizer Liberty (verdi 995,-)
- 12 stk. spennende sexleketøy
- 7 stk. pirrende tilbehør for lett bondage
- 5 stk. erotiske tilbehør og hjelpemidler


OBS! I år har vi gått bort fra å selge ferdigkalendere fordi de ikke leverer det nivået vi ønsker for våre kunder. I stedet er dette en kalender der hvert produkt er nøye vurdert sammen med våre kunder og produkteksperter slik at opplevelsen blir best mulig.

Vi kan røpe at adventskalenderen inneholder en fantastisk Womanizer Liberty! Liberty er årets mest solgte sexleketøy for damer, og vi er sikker på at dette er en vinner! Sammen med 12 andre deilige sexleketøy, og bondage-tilbehør for den nysgjerrige. Alt dette og mer til får du i årets råeste adventskalender fra Nytelse.no. Vi har valgt å fokusere all vår energi på innholdet for å gi deg en skikkelig het og deilig førjulstid!

Julekalenderen fra Nytelse.no er vår egen eksklusive utgave av den tradisjonelle adventskalenderen - flotte produkter for han og henne er nøye utvalgt slik at dere får den beste opplevelsen sammen! I samarbeid med blant annet Womanizer, Rocks-Off og RFSU er vi rimelig sikre på at dette er årets råeste adventskalender for par. Innholdet har en totalverdi på over kr 5600, du får alt sammen for kun kr 1990!

Kampanje

Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021 inneholder 24 spennende overraskelser for han, henne og par - inkludert en eksklusiv Womanizer Liberty verdt 995 kroner!

Spesifikasjoner

 • Gavesett
 • Mål: 44,1 x 20,7 x 29,3 cm (BxHxD)

Inkludert i esken

 • 24 poser med spennende innhold
 • 1 stk. Womanizer Liberty
 • 12 stk. spennende sexleketøy
 • 7 stk. pirrende tilbehør for lett bondage
 • 5 stk. erotiske tilbehør og hjelpemidler
Dette produktet kan ikke kombineres med rabattkoder som gir avslag i pris.
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021 ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Produkttester1 om Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021
Vurdering
Jeg har testet Nytelse.no sin julekalender i alle år. Årets julekalender slår alle forventninger! Nytelse.no har gjort det igjen. Wow så vanvittig mye bra produkter og til den prisen... Dette er GARANTERT årets beste julekalender til voksne ! Anbefales til alle par og single!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!