Fun Factory Be-One Vibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Fun Factory Be-One Vibrator

kr 769
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11314
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Be-One fra Fun Factory - nå er du vibratoren! Be-One legges mellom fingrene og gir deg en ekstra vibrerende finger som pirrer og stimulerer deg eller din partner. Be-One har to motorer med deilige vibrasjoner som pulserer mellom tuppen og basen, hver eneste berøring blir et lite høydepunkt!

Be-One har 4 ulike vibrasjonsnivåer og en unik funksjon som veksler mellom ulike nivåer mens dere koser dere. For en ekstra intens opplevelse kan du prøve å sette Be-One mellom kjønnsleppene!

Husker du den første tiden sammen, når forelskelsen gjorde hver eneste berøring til et fyrverkeri av følelser? Be-One gjenskaper de lekne stundene ved å gå tilbake til starten - hvor kjennes det best å bli berørt? Hvordan liker du best at han eller hun tar på deg? Bruk Be-One til å flørte, stimulere, utforske og mye mer!

Be-One er oppladbar og 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Du får hele 1 time brukstid pr. lading, nok til flere kosestunder sammen. Vibratoren er dekket av fløyelsmyk og hudvennlig silikon, og du får med en hygienisk oppbevaringsboks som også kan brukes til å tørke Be-One etter vask.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Fun Factory Be-One Vibrator
 • Oppbevaringsboks
 • USB-ladekabel
 • Brukerveiledning (Engelsk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fun Factory Be-One Vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Par38 om Fun Factory Be-One Vibrator
Vurdering
Vi ba om "det lille ekstra" og det var akkurat det vi fikk! Superkraftig og "on point" vibrator. Vi elsker den like ye begge to, trodde ikke det var mulig!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fun Factory Be-One Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!