Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Mouthwatering Spray - Slow Sex

kr 199
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11329
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Spytt er en av våre mest erotiske kroppsvæsker. Vil du prøve? Gi deg selv vann i munnen med denne sprayen fra Bijoux Indiscrets. Mouthwatering Spray inneholder eplesyre, en naturlig syre som forsterker spyttproduksjonen. Spray en liten mengde på tungen og bli forbløffet over effekten!

Mouthwatering Spray er det ultimate tilbehøret for deg som elsker oralsex. Sprayen har en mild sitronsmak og rask effekt for ekstra våte opplevelser.

Slow Sex fra Bijoux Indiscrets er erotisk kosmetikk som gjør forspillet til mer enn det som kommer før sex - det ER sex! Det er berøring, slikking, følelser, lyst, smak og det å la din egen seksualitet få friheten til å bare være - uten grenser eller regler. Alle produktene i serien er 100% veganske, både gluten- og sukkerfrie og ikke testet på dyr.

Kampanje

Kjøp 3, betal for 2, du får den billigste gratis! Kjøp Mouthwatering Spray - Slow Sex og finn dine favoritter i 3 for 2 på Slow Sex!
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Kvinnelyst fra Bijoux Indiscrets
 • Volum: 13 ml
 • Ingredienser: Vann, Kaliumsitrat, surhetsregulerende middel, Maltodekstrin, Kaliumklorid, Smak, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Sukralose.
 • 100% vegansk, sukkerfri, glutenfri og ikke testet på dyr.

Inkludert i esken

 • Mouthwatering Spray - Slow Sex
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Mouthwatering Spray - Slow Sex ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kvinne31 om Mouthwatering Spray - Slow Sex
Vurdering
Smaker godt, øker spyttproduksjonen med det samme - uten at det blir for mye. Denne kommer jeg til å bruke ofte, og anbefale den videre 😍
Carine om Mouthwatering Spray - Slow Sex
Vurdering
Kjøpte denne fordi jeg var nysgjerrig og skal kjøpe en til i gave nå. Det var helt sjukt. Smakte godt og man fikk mye vann i munnen på en måte. Brukte før oralsex på typen og han sa det var helt ny opplevelse! Denne må alle prøve.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Mouthwatering Spray - Slow Sex
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.