Sensuva Nip Zip Ice Cube Nipple Balm - Strawberry Mint - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Sensuva Nip Zip Ice Cube Nipple Balm - Strawberry Mint

kr 119
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10938
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Nip Zip er en naturlig leppepomade laget for å stimulere brystvortene. Nip Zip har en ekstra effektiv kjølende effekt som pirrer og stimulerer brystvortene i over 20 minutter - mye bedre enn isbiter! Prøv gjerne Nip Zip på andre deler av kroppen, effekten kan være både spennende og morsom mot klitoris, på testiklene eller lignende.

Smør Nip Zip over brystvortene, vent 1 - 2 minutter og nyt følelsen. For enda kraftigere effekt kan du slikke på brystvortene og så blåse på dem - det gjør dem ekstra harde og følsomme. Nip Zip fungerer like bra for kvinner som menn.

Inkludert i esken

  • Sensuva Nip Zip Ice Cube Nipple Balm - Strawberry Mint
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sensuva Nip Zip Ice Cube Nipple Balm - Strawberry Mint. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sensuva Nip Zip Ice Cube Nipple Balm - Strawberry Mint
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!