Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular)

kr 195 kr 390
Spar 50%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
7628
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Tenga Air-Tech er deilige penishylser som bruker vakuum for å gi en deilig sugefølelse når du bruker hylsen. Air-Tech kommer i flere ulike utgaver; Red Edition er en realistisk hylse som presser mot penis, ved å holde fingeren over hullet i toppen av boksen skaper du vakum som gir følelsen av en ekte blowjob.

Selve hylsen kan tas ut av boksen for enkel rens etter bruk. For en helt spesiell opplevelse kan du legge hylsen i varmt (eller kaldt) vann før bruk - du vil ikke angre!

Spesifikasjoner

 • Vagina fra Tenga
 • Lengde, kanal: ca. 15,0 cm
 • Diamater, kanal: opp til ca. 4,5 cm
 • Air-Tech hylse i ren TPE-gummi uten ftalater.
 • Boks i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lion om Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular)
Vurdering
Digget dette produktet, det fikk meg enda mere nyskjerrig på hva annet Som finnes der ute ✨
Eneste negative var vel at den revner noen plasser her og der, etter første bruk.
Lion om Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular)
Vurdering
Denne fikk jeg i påskeforundrings pakken, den var knall den. Men syns ikke vakumet var her slik jeg forventa, eller så er det bare jeg som ikke har skjønt det helt ennå, hehe :D men vakuum var det altså virkelig.

Og til det negative, den fikk laget et par småhull, pga for hardt vakuum tror jeg. Så den suger nå inne luft, etter første gangs bruk. Men virkelig strålende fornøyd altså, jeg har alltid vært skeptisk til hva jenter i forhold mener om dette, men frua mi elsker det. Dette var en ny "epoke" for meg, alltid villet prøve det, men har ikke tort. Nå angrer jeg litt på at jeg ikke prøvde dette før!
Ble nyskjerrig jeg nå..hmm, og det beste med det. Kjerringa elsker det! For ein guttedrøm :)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tenga Air-Tech - Red Edition (Regular)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.