Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Kegelkuler

Kegelkuler til bekkenbunnstrening strammer opp skjedemuskulaturen slik at du får strammere vagina, og er spesielt viktig etter fødsel for å stramme opp muskulaturen og forebygge inkontinens. I tillegg til å stramme opp vil treningen hjelpe til med å kontrollere orgasmen, noe som kan bidra til et bedre sexliv.
Sortering: Bestselgere

Hva er kegelkuler?


Kegelkuler, også kjent som vaginakuler, er små, vektede kuler som er designet for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. Disse musklene støtter blæren, tarmene og livmoren, og styrking av dem kan gi mange helsefordeler, som forbedret blærekontroll og seksuell funksjon. Kegelkuler er laget av kroppsvennlige materialer som silikon, og de kommer i forskjellige størrelser og vekter for å passe til ulike behov og ferdighetsnivåer.

Hvem passer kegelkuler og vaginakuler for?


Kegelkuler er et fantastisk verktøy for alle kvinner, uavhengig av alder eller livsfase. De er spesielt nyttige for kvinner som har født, da fødselen kan svekke bekkenbunnsmuskulaturen. Kegelkuler kan også være til hjelp for kvinner som opplever urininkontinens eller som ønsker å forbedre sin seksuelle helse. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren bruker, finnes det et sett med kegelkuler som passer for deg.

Unike fordeler og egenskaper


Kegelkuler er enkle å bruke og kan gi betydelige helsefordeler med regelmessig bruk. De kan hjelpe til med å forbedre blærekontrollen, redusere risikoen for prolaps, øke blodstrømmen til bekkenområdet og forbedre seksuell helse. Mange kvinner rapporterer også økt seksuell nytelse og intensitet i orgasmer etter å ha brukt kegelkuler. I tillegg er de diskrete og kan brukes når som helst, hvor som helst under trening, mens du jobber, eller selv mens du slapper av hjemme.

Hvorfor du bør prøve kegelkuler


Hvis du er interessert i å forbedre din bekkenhelse, øke din seksuelle nytelse, eller bare utforske nye måter å styrke kroppen din på, er kegelkuler verdt å prøve. Med deres unike fordeler og brukervennlighet, kan de være et verdifullt tillegg til din daglige rutine. Utforsk vårt utvalg av kegelkuler i dag, og ta det første skrittet mot en sterkere og sunnere bekkenbunn.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!