Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Womanizer OG G-punktvibrator

Womanizer OG er den første Pleasure Air stimulatoren for G-punktet, med en kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner for en orgasmisk opplevelse!
Sortering: Bestselgere
Oppdag gleden ved klimaks med kvinnefavoritten Womanizer. Womanizer er laget av kvinner for kvinner og bruker patentert Pleasure Air-teknologi for å stimulere den følsomme klitoris for kraftige orgasmer.
Med sitt fokus på g-punktet, hjelper Womanizer OG å gi kvinner et nytt nivå av seksuell tilfredsstillelse og selvtillit på soverommet. Womanizer-stimulatorer tilbyr opptil 12 intensitetsnivåer og 3 unike stimuleringsmåter for å passe enhver kvinnes behov og preferanser. Dens ergonomiske design og stillegående drift tillater diskret tilfredsstillelse.
Womanizer OG var designet som første av sitt slag for å sende luftpulsstimuleringer direkte til g-punktet, men etter hvert som kvinner verden over har prøvd denne fantastiske vibratoren har flere og flere snakket om at det unike designet og den store silikonhetten i tuppen også egner seg perfekt for klitorisstimulering. Det lange håndtaket gjør det også til et ideelt produkt for folk med nedsatt mobilitet, samt for folk med litt større mager.
Si farvel til frustrasjon og hei til gleden du fortjener. Womanizer-stimulatorer bruker revolusjonerende teknologi for å levere intens, men skånsom stimulering for intense orgasmer. Vi vil at alle kvinner skal oppleve gleden ved klimaks og flere orgasmer, så hvis du er klar til å ta intimiteten din til neste nivå, har kanskje Womanizer løsningen for deg!
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!