Fifty Shades of Grey - Hard Limits Bed Restraint Kit - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Hard Limits Bed Restraint Kit

kr 598
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
6949
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Komplett bondagesett som festes under madrassen for spennende parlek. Settet inneholder alt du trenger for å binde eller bli bundet i armer og føtter. Myke hånd- og fotjern i polstret stoff er komfortable selv ved lengre tids bruk.

Opplevelsen av å være bundet kan være både skremmende og utrolig opphissende. Hard Limits fra Fifty Shades of Grey inneholder alt dere trenger for å utforske dine grenser med en partner. La partneren din ta kontrollen og føl på spenningen ved å være bundet, eller vær den som bestemmer og gi din partner en deilig opplevelse.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Stropper som festes til seng eller madrass
  • 4 hånd-/fotbånd
  • Øyebind
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Hard Limits Bed Restraint Kit. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Hard Limits Bed Restraint Kit
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!