Strict - Hog-Tie Restraint System - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 22. mai.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 22.05!

Strict - Hog-Tie Restraint System

kr 498
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10547
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Assume the position! Sett din partner i den perfekte posisjonen for heftig lek - settet har 4 justerbare hånd- og fotmansjetter med myk polstring for komfortabel bruk. Bind din partners hender og føtter foran han eller henne, eller legg dem på rygg for en klassisk hog-tie!

Alle mansjettene er justerbare med beltespenner i metall for enkel låsing. Mansjettene kan også tas av krysset og brukes separat, f.eks. kan de festes til hverandre som vanlige hånd- eller fotjern. Gjør fantasiene til virkelighet!

Spesifikasjoner

 • Bondageutstyr fra STRICT
 • Indre omkrets, håndjern: 5 - 20 cm
 • Indre omkrets, fotjern: 5 - 25 cm
 • Materiale: PU-lær og metall

Inkludert i esken

 • Strict - Hog-Tie Restraint System

Anbefalt tilbehør til Strict - Hog-Tie Restraint System

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Strict - Hog-Tie Restraint System ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Sander om Strict - Hog-Tie Restraint System
Vurdering
Deilige å ha på! Gir mange muligheter til å utforske nye posisjoner. Mansjettene er av god kvalitet og kan festes til kroker, stropper etc. Bare fantasien setter grenser. Tar litt tid å ta på og av men det er det verdt.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Strict - Hog-Tie Restraint System
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!