Erotiske Terninger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Erotiske Terninger

kr 39
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
4785
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Er romantisk måte å lyse opp sexlivet på. La deg rive med i en erotisk lek hvor du lar terningene bestemme hva dere skal gjøre med hverandre.

Erotiske Terninger: Dette er spillet for dere som liker å være undergitt skjebnen når dere skal sette stemningen for hvordan dere skal utforske og glede hverandre. Dere bestemmer selv hvor mange som får lov til å være med når dere skal la terningene bestemme hva som skjer... Terningene er selvlysende slik at spillet kan spilles i romantiske omgivelser Antall personer: 2+ personer. Passer for: Par. Nyforelskede. Gode venner. Utforskende. Språk: Engelsk. Innhold: 2 terninger.

Inkludert i esken

  • Erotiske Terninger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Erotiske Terninger. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Erotiske Terninger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!